myydään/vaihdetaan

Jos haluat ostaa jonkin alla olevista jutuista, niin laita minulle s-postia osoitteeseen outi.vesala@gmail.com

Hinnoista voidaan neuvotella ja ehdota toki jotain vaihtokauppaa, jos sellainen tulee mieleen (esimerkiksi itsetehdyt neuleet ja ompelukset olisivat kivoja).

Postimaksu on mietitty suunnilleen. Jos asut Turussa tai olet liikkumassa tällä suunnalla niin tottakai voidaan tavata jossain ja tehdä kaupat.MYYTY!
Tämä Nanson tikkitakki ei vaan istu minun kroppaani. Arvatkaa harmittaako? Ihana kietaisumalli ja isot kaulukset. Väriltään pehmeän mustavalkoinen, vuori valkoinen. S kokoa, mutta mielestäni reilu sellainen..en saa kiedottua takkia tiukasti ympärilleni, vaikka en mikään kovin small olekkaan. Käytetty kymmenisen kertaa. Ostettu 2007 syksyllä ja maksoi about 110e. 
Hinta: 50e + postikulut 6e
H&M mama -farkut. Kokoa 36. 98% puuvillaa, 2% elastaania, joustavat siis jonkin verran. Käytetty vain pari kertaa, koska eivät mahtuneet enää loppu raskauden aikana päälleni..
Hinta: 10e + postikulut 4e
Valkoiset mama-licious-farkut. Kokoa W29/L32. Ihanan joustavat ja pehmeät. Käytetty vain muutaman kerran, koska olen sottapytty enkä uskaltanut laittaa näitä yliopistolle päälle.
Hinta 10e + postikulut 4eTässä laukussa on kaikkea. Kiilto-muka-krokon-nahkainen pikkulaukku pitkällä kultaisella ketjuolkahihnalla.. Sisällä vetoketjutasku. Ei muuta kun kemuilemaan!
Hinta 5e + postikulut 3e