tiistai 27. tammikuuta 2009

Bauhaus promoa ja kymmeniä metrejä satiininauhaatässä vähän kuiskutellaan salaisuuksia Pontuksen kanssa <3
Tänään olen jatkanut rouvailua.
Kävimme Ikeassa tarkoituksena ostaa tuikkulaseja ja valokuvakehyksiä häihin. Mukaan tarttui kuitenkin kaikkea muuta (en voi kuin ihailla Hensun mielenlujuutta: Ikeasta ulos kera lasikulhon 1,95). Matto keskikerrokseen (vanha matto alakertaan), kaksi pyykkitynnyriä (jos alakerran kaaos alkaisi vähitellen selkiintyä), heijastimia (ne oli niin söpöi ja halpoi!), kaksi kukkasta (no vähän kevättä kotiin), säilytysboksit jauhoille ja kaksi lomakelaatikkoa (taas yksi "tääonniinhalpa"ostos).
Häitä varten ostimme lopulta vain ne 12x4 tuikkulasia ja yhden valokuvakehyksen ( jonka onnistuin jo kiivastuttuani rikkomaan), kaksi isoa sateenvarjoa (Turun talveen voi tuskin luottaa), 
300 tuikkukynttilää (onnea kaasoille niiden sytyttelyyn) ja maljakon hääkimppua varten.

Älkää koskaan ikinä päästäkö minua yksin Ikeaan. 

Ikean lisäksi kävimme myös Bauhausissa - pakko myöntää, että se on yksi lempparikaupoistani. Bauhausissa on ihan kaikkea ja siellä voisi viettää muutamia tunteja ihan vaan ihmetellen kiviporia ja tapetteja ja suunnitellen kylpyhuoneremonttia. 
Bauhausissa saa myös olla ihanan rauhassa. Kukaan ei tule kyselemään voiko auttaa jotenkin. Olkaa ennakkoluulottomia, menkää Bauhausiin.

Nyt olen pyörinyt täällä hikihatussa ja riehunut imurin kanssa. Rouva-puuska iski ja olen siirrellyt, järjestellyt ja organisoinut. Alakerta alkaa näyttää jo ihan kehityskelpoiselta. Imuroinnin ja kiroilun lomassa olen myös siivoillut tuhannet pissat. Pontus meni ihan sekaisin Tiinan tuomista dalmatialaisen hajuista. 
Huomenna tapaamme papin (päässä soi papa don't preach, en tiedä miksi) ja sen jälkeen pääsen heilumaan liikuntasaliin. Illalla menemme käymään Manillassa häissä soittavan bändin Villen kanssa. Niin ja jossain välissä pitäisi käydä noutamassa kymmeniä metrejä satiininauhaa. 

Tällä viikolla vielä tiedossa koekampausta, meikkiä ja puvun sovitusta. hiiiiii-o-hoi!
2 kommenttia:

  1. Miksei täälläkin voisi olla ikeaa? Hö.
    No,kun tuun seuraavan kerran (no,okei,ei ihan just seuraavalla kerralla:)) Turkuun,niin käydäänköjookojooko?

    VastaaPoista
  2. ööm... mielenlujuuteni taitaa johtua siitä että oon siellä käynyt turkuun muutettuani (elokuussa 2008) noin 14 kertaa. että on sieltä muutakin mukaan tarttunut :D

    VastaaPoista