lauantai 4. heinäkuuta 2009

raportti

Olen pitänyt taukoa blogimaailmasta, mutta nyt yritän (pienen painostuksen jälkeen) palailla maisemiin :)

Tähän mennessä kesällä ehtinyt tapahtua:

Vietin ikimuistoisen hauskan Juhannuksen ja enemmänkin jossain päin Saimaata. En nähnyt norppia, enkä Nestori Miikkulaista, mutta opin paljon kaikenlaista uutta. Pestinä kansityttö.

Samaisella Saimaan reissulla tutustuin Puumalan kauniiseen satamaan, terveyskeskuksen suljettuihin oviin, Palvelukeskukseen ja apteekkiin. Terveisiä niille.

Uin ensimmäistä kertaa elämässäni (kyllä!) meressä. Meri on ällöttävää suolaista kalasoppaa, mutta uskaltauduin pienessä ryhmäpaineessa (vaihtoehtoja ei ollut) uimaan. Meri oli lämmin mukava, mutta tykkäsin enemmän rantahiekasta ja pyyhkeestäni. Ja suosin edelleenkin järveä, jos jossain täytyy uida.

Sain kuulla, että saan pikkuveljen. Ei se haittaa, että sillä on neljä jalkaa, häntä ja paljon karvoja. 

Katselin yli kolmesataa juhannuskuvaa läpi, menin suihkuun ja päätin, että nyt vaihtuu väri. Saman päivän iltana olin vaihtanut väriä vaaleasta tummaksi. Tykkään, virkistävää.

Aloitin juoksemisen. Olen juossut kaksi kertaa tähän mennessä. Ja nyt sattuu jalkoihin. Lihaskipuun auttaa pizza, sipsit ja mansikka-vanilja-kiisseli.

Olen laihtunut ja lihonut kolme kiloa. Olen siis säilyttänyt tasapainon.

Siivosin vaatehuoneen, laskin kenkäni (34 paria, järkyttävää), hajotin lastulevyä, aivastelin nenä täynnä pölyä ja täytin taas yhden ikea kassin vaatteilla.

Kesällä tapahtumassa vielä:

Jatkan juoksemista. 

Matkustan.

Siivoan yläkerran kaapit.

Juhlin tärkeän ihmisen ensimmäisiä synttäreitä.

Ja varmaan aika paljon muutakin.4 kommenttia:

 1. Täällä on jo hieman odoteltu päivitystä:)

  VastaaPoista
 2. Jenni,veit sanat suustani:)
  Ihanaa siis kuulla susta (täälläkin) pitkästä aikaa:) Ja paljon on kivoja juttuja tapahtunut! Mua jänskättää sun uusi tukka,tahtoo nähdä sen pian:) Ja no,onneksi nähdäänkin jo ihan pian jee! Tahdon myös nähdä pikkuveljen:)

  P.S Sulla on vaan 10 paria enemmän kenkiä kun mulla,ei se ole liikaa:D

  VastaaPoista
 3. Mä mitään ole painostanut, kun kauniisti toivoin ja odotin päivityksiä. Ja sitä paitsi vain vienosti kutsuimme sinua kanssamme mereen, ei sekään ollut painostamista :o) Olit rohkea ja reipas kalasoppauimari!

  VastaaPoista
 4. Kaisa: Mä tarkoitinkin lempeää takapuolelle potkimista, jota kyllä tarvitsen silloin tällöin :)

  VastaaPoista