sunnuntai 1. marraskuuta 2009

kultur

Olen nyt tehnyt viimeinkin jotain muuta kuin ärhennellyt koulutehtäville.

Perjantaina olimme opiskelijaporukalla Turun kaupunginteatterissa katsomassa Ronja Ryövärintytär -näytelmää. Tykkäsin erityisesti lavastuksesta ja puvustuksesta. Näytelmässä oli myös erityisen hieno kettu ja ihana etutukkaansa pörhäyttelevä hevonen. Lastennäytelmä ei unohtanut aikuisiakaan kun turkkulaiset kakkiaiset nousivat ylös koloistaan ihmettelemään "kuin se ny semmottis".

Vuosipäiväämme juhlistimme elokuvalla ja illallisella. Elokuvaksi valitsin Sam Mendesin Kohti Uutta, joka jotenkin sopi kivasti tilanteeseemme.
Tykkäsin elokuvasta ihan hirveän paljon! Nauroin ja itkin..ja elokuvista astuimme molemmat ulos hymyillen. Vielä monta päivää muisteltiin hassuja kohtauksia..

Lauantaina kevensimme stressiä juhlimalla pikkujouluja perinteisin menoin puuron, piparkakkujen ja joululaulujen kera. Oli hauskaa leikkiä joulun tunnelmaa ja unohtaa hetkeksi kaikki presentaatiot ja tutkimukset ja ryhmätyöt ja teknisen raportit. Tänään on ollut paljon parempi mieli ja olo, kyllä se hyvä seura vaan tekee hyvää.
3 kommenttia:

 1. Voi että,kuulostaapas kivalta!
  Mullekin kelpais ihan mikä vaan ilta noista..teatteri,elokuva tai pikkujoulu.
  Tänään yritettiin katsoa elokuvaa Pepin ollessa hereillä ja eihän siitä mitään tullut. Hoh hoh. Olisit nähnyt,mihin kuntoon se sai makkarin,eteisen ja olohuoneen n.puolessa tunnissa kun me yritettiin keskittyä siihen elokuvaan.

  No joo,mutta ihanaa,että oot päässyt tuulettumaan tyhmistä kouluhommista!
  Ja kiva uusi listakin on ilmestynyt tuonne,hyvä:)

  VastaaPoista
 2. Hihii, mä voin kuvitella mitä kaikkee Peppi ehti puolessa tunnissa keksiä! Se on melkoinen järjestelijä :D Teki kyllä hyvää tuulettaa päätä, nyt jaksaa puristaa jouluun asti... Ei ehditä Hämeeseenkään käymään ennen joulua :<

  VastaaPoista
 3. Haha, voi taivas voin kuvitella ne turkulaiset kakkiaiset :D

  Kohti uutta oli aivan huippuelokuva! Nauroin ihan kippurassa. Olin kattoon kaverin kanssa mutta eiköhän viimeistään kun mekin saadaan maha kasvamaan vuokrata se sit miehen kanssa dvd:llä. Kestää ehdottomasti toisen katsomiskerran :)

  VastaaPoista