torstai 25. helmikuuta 2010

huoletonna


Aamubussissa pelottava mies, yliopistolla turhantuntuisia asioita. Eikä edes hernekeittoa, vaikka on torstai! Kotimatkalla pelottava vihainen nainen huusi, että minulla on höyheniä päässä. Ehkei ollut niin kaukana totuudesta. Ompelukone meni huoltoon. Eikä palaa ehkä koskaan.

Ja sitten..ihana pumputus täyttää huoneen.
Masussa kaikki hyvin.

Hetken huoletonna.

Laitoin miehen t-paidan päälleni. Kannoin untuvapeiton sohvalle. Katsoin lempiohjelmia. Nukuin  rajoittamattomat päiväunet. Söin uuninlämpöisiä karjalanpiirakoita.

9 kommenttia:

 1. Hyvä, että vauvasella oli kaikki kunnossa!

  VastaaPoista
 2. Hyvää loppu raskautta. Toivottavasti kaikki on hyvin? Itselläni oli paljon huolia vime raskaudessani (ihan aiheellisia). Koita nauttia ja levätä.

  VastaaPoista
 3. Miksi ihmeessä se nainenkin sinulle niin huusi? Höh. Ja ompelukonekin. Ihan tyhmää:(
  Mutta ihanaa,että masussa kaikki hyvin! Se taitaa kyllä voittaa nuo kaikki ikävät asiat..:)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, että masuasukki voi hyvin:)

  VastaaPoista
 5. Oho, me mennäänkin ihan samoilla viikoilla :) Nyt vasta huomasin!
  Jumpsutusääntä voisi kuunnella aina vaan <3

  Ihme huutelijatäti..Vaikka sanomassa ei sikäli ollut mitään inhottavaa, niin tuollaisista säikähtää aina jotenkin. Tulee kumma olo.

  VastaaPoista
 6. Ja tiiätkö! Mä luin että höyheniä PESÄSSÄ :D

  VastaaPoista
 7. Jonna: Niinpä! Ja nyt se on möyrinyt taas monen päivän edestä, ihanaa :)

  Minna: Kiitos! Kyllä kaikki on hyvin..alkuraskauden epävarmuudet taitavat vieläkin vaikuttaa ja tekevät säikyiksi..

  Niina: Se nainen huusi kaikille.. Luulenpa, että se ei ollut ihan terve :) Ja juu, masumyhäily voittaa kaikki tyhmät huutelijat!

  Jenni: Niin on :)

  Minja: Haha, no on täällä melkonen pesänrakennuskin menossa..että höyheniä taitaa löytyä nyt joka puolelta :D Huutelijatäti oli pelottava, vaikka sinänsä huutelu on vaaratonta.. Kyllä se pui nyrkkiäkin autoille, että mistäs siitä ikinä tietää koska käy päälle..Pysyin kaukana :)

  VastaaPoista
 8. se jaksaa hämmentää mua aina vaan, että miten se voi olla mahdollista että se maha mikä tuossakin kuvassa näkyy on ihan oikeasti vauva. että miten se voi olla että ihmisen sisällä kasvaa ihminen, ja sitten siinä on vaan just joku nahka ja vähän jotain välissä, mutta sen tuntee siitä ja kaikkea. se on vaan ihan käsittämätöntä :)

  VastaaPoista
 9. hanna: Ihan samaa ihmettelen.. että siellä se nakuvauva pyörii, potkii ja hikottelee masussa.. Ihan selvästi tuntee missä on jalka ja missä on peppu..ihmeellistä :)

  VastaaPoista