tiistai 19. lokakuuta 2010

Kotona.
Ei minulla ole nyt oikein mitään kerrottavaa. Vähän opiskelua, aineistonkeruusuunnitelmaa ja lomakkeen suunnittelua. Paljon kotihommia ja sohvalla oleilua. Muu perhe on sairastanut, Kerttu on vieläkin kovin räkäinen, reppana.
Tänään tein mysliä ja siitä tuli aika hyvää. Olen vasta vähän aikaa sitten löytänyt pähkinät. Raskauden aikana oikeastaan. Viime aikoina olen myös löytänyt kahvin. Turha juttu, mutta auttaa minua pysymään virkeämpänä ja siten myös kivempana kanssaeläjille. 
Hölöhölöpölöpölö menen nysväämään sohvalle puikkojeni kanssa. Huomenna heti aamulla puutöitä.

Ainiin! Viikonloppuna mennään yöksi hotelliin. Aiotaan hakea kaikenlaista hyvää syötävää ja istua sängyllä kylpytakit päällä, syödä ja nukkua vuorotellen. (Itkettää ajatus päivästä ilman Kerttua, mutta kai selviän...ajatus unesta tuntuu kuitenkin oikein kivalta.) 
Niin siis piti kysyä teiltä, että mitä hyvää syötävää voisi Helsingistä löytää? Ainakin haetaan Ekbergiltä pikkunelosia.

9 kommenttia:

 1. Ehdottomasti kaupungin herkullisimmat leivät löytyvät Gran Delicatosta! Suosittelen täydestä sydämestäni.
  Jos tykkäät kahvista niin Kaffecentralenissa se on vaan makuhermot sulattavaa. :)

  VastaaPoista
 2. Hanna-Leena: Kiitos vinkeistä! Kirjoitin ne heti muistilistaan :)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa ihanalta! Viettäkää mukava ja unentäyteinen viikonloppu! Täälläkin uskallettiin jättää pikkumies mummulle yöksi ja erossa oltiin huimat 11 tuntia, mutta siinä ajassa ehti nukkua yhden yön ilman heräilyjä, suosittelen. Hotellissa yö tuntuu varmaan vielä vähän erilaiselta, meillä oltiin ihan kotona, joka ei edes ole kaukana mummolasta.
  Minä yritän kunnostautua kirjoituspuolella...you know ;D

  Hanneli

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Kiva blogi sinulla. Himoitsen tuota marimekon kangasta verhoina.

  VastaaPoista
 5. Oi miten kivaa,pikkuloma! Kuulostaa ihanalta! Pitäkää hauskaa ja nauttikaa ja yrittäkää olla ikävöimättä Kerttua:) Tai siis tottakai Kerttua saa ikävöidä mutta ei liikaa ettei tule suru:)

  VastaaPoista
 6. Moikka,
  tänne kannattaa suunnata http://www.antonanton.fi, lähellä on myös Kaffecentralen, Museokadulla siis. Ja uudistuneesta Stockan Herkusta kannattaa nauttia. Ja tämä paikka on myös valloittava: http://www.crustum.fi.

  Ihanaa lomaa teille!

  VastaaPoista
 7. Äh! sä oot ruvennu taas kirjottamaan:) en oo käyny pitkään aikaan, kun viimeksi luin sinun lopettavan.

  Kivoja juttuja:)

  t. toinen erakko;)

  VastaaPoista
 8. Hanneli: oli kyllä ihanaa tosiaan, sai nukkua kun huvitti :)

  anskumari: kiitos! tuo kuosi sopisi kyllä verhoiksikin :)

  Niina: ei me silleen ikävöity, että tulee suru..katottiin kyllä kuvia koneelta :)

  Ruusuliisa: Kiitos :) Neulon villahousuja (piti tulla haalari, mutta usko loppui..tuleekohan housujakaan..) ja tuo vaaleampi on kaulaliina.

  Anonyymi: kiitos vinkeistä, tällä kertaa ei noihin ehditty, mutta pistin ne korvan taakse seuraavaa helsingin reissua varten!

  Titti: Juu, täällä ollaan..aina kun ehditään :)

  VastaaPoista