lauantai 11. joulukuuta 2010Eilen oli viimeinen tentti tänä vuonna. Olisi ollut vielä yksi, mutta peruin sen. Ja sen jälkeen olenkin ollut helpottunut ja iloinen, neulonut ja virkannut niin, että ranteet napsuu! Päättelin melkein kaikki puolivalmiit. Villahousut ovat valmiit, samoin siskon kaulahuivi ja panta. Eräälle nuorelle neidille valmistui tänään jotain virkattua ja suloista ja pian alan kokeilemaan kirjontaa. Olen joskus ala-asteella tehnyt ristipistotyön. Saa nähdä riittääkö meikäläisen pinna siihen. 
Tykkään antaa lahjoja ja olen tänäänkin ruikuttanut Jaakolle, että enkö jo saisi antaa hänelle syntymäpäivälahjaa. No en saa kuulemma, vasta syntymäpäivänä. Kihisen ja kiemurtelen. Itse tietysti vaadin omat lahjani etukäteen. Alemman kuvan tortut ovat pikkujoululahja minulta itselleni. Ihastelin näitä jo taidemuseon myyjäisissä ja tänään sitten nappasin omani mukaan Hansakorttelin designmyyjäisistä. 

7 kommenttia:

 1. uu! mullekin jäi nämä sieltä taidemuseolta mieleen että voisi olla kiva omistaa:) ihanaa rentouttavaa joululomaa, kyllä se joka vuosi niin on ansaittu!

  VastaaPoista
 2. hanna: jep, hipelöin näitä jo siellä aika paljon..ja lisää lauantaina :) ja kiitos, sulle kans!

  whitney: thanks !

  VastaaPoista
 3. Ihana jouluoksa! Ja tortutkin:)
  Mä olen ihan samanlainen lahjojen kanssa..en millään malttaisi odottaa niiden antamista tai avaamista:)
  Kohta nähdään!

  VastaaPoista
 4. No voih! Olen jo viikon ajan joka päivä sanonut, että meille pitäisi saada jonkunlainen jouluoksa. Kuusta ei sisälle tuoda. Mitenkähän olet sen kiinnittänyt, kun se ei kuvassa näy..?! Ihanaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
 5. Minä tykkään tuosta jouluoksasta. On pitänyt hakea oma oksa metsästä, mutten ole ehtinyt...vieläkään.

  VastaaPoista
 6. Niina: Kiitos :)

  Maiju: Tuo oksa on pienen parven päällä, näköttää tukevasti patjarullan ja seinän välissä:) Tarkoitus oli laittaa se katosta roikkumaan, mutta helpompi näin... Ihanaa joulunodotusta teillekin!!

  Kirjailijatar: Nappasin tämän oksan joskus viime keväänä..tai syksynä. Harvensivat yhden puiston puita ja näitä oksia oli isoja pinoja. Yks ilta pistin miehen asialle kun en itse kehdannut :)

  VastaaPoista