sunnuntai 27. helmikuuta 2011
Paettiin tänään velvollisuuksia Ruissaloon. Oli tosi kivaa! Kerttu lauleli ja kikatteli, pojat nautiskeli metsän tuoksuista ja me isot ihmiset syötiin vähän pannukakkua.

Huomenna velvollisuudet vievät kohti Varissuota. Seuraavat viikot olen kaiken muun lisäksi ope. Open taikakassista pitäisi löytää muun muassa vähän päihdekasvatusta ja jotain mukavaa rooman hajoamisesta. Oikeasti kyllä odotan ihan iloisena harjoittelua.

Olen hurahtanut pahasti virkkaamiseen. Ja aloitin ensimmäisen baktuksenikin. Siitä tulee vihreä, vaikka en ole kaula-asioissa ollenkaan vihreä. Kertun villapaita odottaa höyrytystä ja saumojen ompelua ja äidin liivi lankojen kerimistä. En viitsi joka ilta orjuuttaa miestä istumaan lapaset ojossa kerintäapurina. Yksi myssy valmistui pari iltaa sitten. Siitä tuli söpö, passaiskohan kummilapsen päähän?

Kivaa viikkoa!

5 kommenttia:

 1. Joo,passais! :) Sitä Kertunkin pipoa olen niin ihastellut,söpö! Ihanaa,että olet hurahtanut virkkaamiseen kun minä en (vielä?) ole malttanut opetella:)

  Teidän retkenne kuulostaa kivalta! Tekee mieli samanmoiselle,E. oli vaan vielä niin kipeä että ei päästy tänään muuta kuin koirien ja Pepin kanssa kävelylle.. mutta jos ilmat jatkuu tällaisina,pitää lähteä retkelle eväiden kanssa,vaikka sitten vaan tyttöjen kesken:)

  Kivaa viikkoa teillekin ja toivottavasti nähdään pian!

  VastaaPoista
 2. Huomasin, että nelijalkainen jakkara on ihan kelpo korvike miehelle, kun puhutaan kerintäapurista. Jakkara väärinpäin ja vyyhti jalkoihin, lanka rullaa ihan nätisti kerälle kun istuu vain tarpeeksi lähellä. Ei se silti ihan elävää apuria voita, mutta paremman puutteessa menee.. :D Ihanan aurinkoisia kuvia!

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköinen talviretki! Tsemppiä Norssiin! :)

  VastaaPoista
 4. Onpas siellä ollut ihanan aurinkoista!! Ja ihana kurkistus vällyjen alta :)

  VastaaPoista
 5. Ihana koko perheen ulkoiluretki :)

  VastaaPoista