perjantai 13. maaliskuuta 2009

Terveiset päiväntasaajalta

Ihanaa, että on perjantai!
Olen taas kipeänä. Tällä kertaa kurkku ja nenä tukossa. Sisutin silti viikon loppuun lääkkeiden ja kuuman juoman avulla. Niin ja osasi tuo mieskin olla melkoinen hoivaaja.
Tällä viikolla myös varmistuivat kesätyöt. Aloitan keväämmällä Sorrin torikojulla ja olen tosi innoissani! Maanantaina menen kalentereineni katselemaan työvuorot kuntoon.
Tällä viikolla löysin myös itselleni uudet silmälasit. Nämä chanelit alkaa olla jo niin kulahtaneet ja näkökin huonontunut sen verran, että oli jo aikakin. Ja onhan se aina piristävää kun on uudet silmät nassulla. Päädyin nyt ruskeisiin (miehen mielestä kirjastonhoitajalaseihin, siis positiivisessa mielessä), koska chanelit on melko räväkät. Voi sitten valita fiiliksen mukaan.

Tässä huono nissenillä napattu kuva. Oli pakko ottaa, että tiedän itsekin miltä näytän.

Itse asiassa jo viime viikolla löysin yhden ihanan rakkauden. Kuvassa näkyvä huivi on kietoutunut kaulaani joka päivä tällä viikolla. On pinkkii ja muuta ihanaa väriä. Lisäksi superlämmin, pitkä ja leveä. Vaikka toivonkin kevään tulevan, olen toisaalta hyvin onnellinen siitä, että pääsen vielä käyttämään näinkin talvista huivia. On ollut keväinen olo ja olenkin kulkenut viikolla heppapaidassani ja valkoisessa kesäpaidassa. Tämä huivi onkin sitten ollut sopiva tasapainottaja ja lämmittäjä. Myös kipuinen kurkkuni sanoo jee tälle huiville!
Kohta lähdemme miekkosen kanssa keilaamaan. Pyysimme häälahjaksi (perinteisen stockanlahjalistan ja tilinumeron lisäksi) tekemistä/opetusta/elämyksiä ja saimmekin kaikenlaista kivaa. Tänään vuorossa keilaus Arskan ja Suvin kanssa.
Viimeksi olen keilannut joskus yläasteella. Odotan siis jännityksellä miten peli lähtee kulkemaan. Muistaakseni en ollut siinä ihan surkea, mutta toisaalta ehkä ikä on jäykistänyt kättäni ja keilaussormiani.. Wii:llä olen keilapalloa paiskonut, mutta se ei kai ole ihan sama asia. Ei meidän silloisessa olohuoneessa pystynyt ottamaan edes niitä hienoja askelia, joita muistan meidän koulussa harjoitelleen. 
Vaateongelma on, niin kuin aina. J sanoi, että pitäisi laittaa jotain urheilullista (ni, tämä oli vitsi. Toivottavasti!). Ajattelin kuitenkin laittaa jonkun mekon, koska on mekko olo. Ja kerrankin kun pääsee jonnekin!

Niin, tällä viikolla oli myös Kuvatuksen valokuvanäyttelyn avajaiset ja korttien julkaisujuhlat! Jos on kiinnostunut tukemaan Kuvatuksen (siis taidehissan ainejärjestön) toimintaa ja haluaa itselleen ihania ja vähän erilaisia Turku-kortteja niin voi ottaa yhteyttä minuun. 
Avajaisten jälkeen kävin ihanan Elinan kanssa juomassa lasillisen viiniä. Olisi tehnyt mieli toistakin lasillista, mutta järki tarttui käteen ja päähän ja vei kotiin. Hyvä me! 

Nyt menen heittelemään kaikki vaatteeni lattialle ja ahdistumaan ja panikoimaan ja ehkä vähän itkemään, kun kaikki on niin tyhmän näköstä ja pläähh.

Hyvää viikonloppua murut!5 kommenttia:

 1. Hyvää keilailua:) Sä voitat kaikki!

  VastaaPoista
 2. mä olin oikeesti tosi hyvä!! jeejee :)

  VastaaPoista
 3. Ihana Outi! :) T: kuperkeikkaava stalkkeri

  VastaaPoista
 4. ihan paras stalkkeri olet.
  eilen alvarissa teki mieleni tehdä kuperkeikka ihan vaan sun kunniaksesi :))

  VastaaPoista
 5. ihan hyviä ollaan näissä datausmaratoneissa! tulin vielä jatkaan pariks tunniks... :D

  VastaaPoista