maanantai 14. joulukuuta 2009

ratiritirallaTulihan sitä lunta ja pakkasta!
Ei tarvitse enää leikkiä suljettujen verhojen takana, että ulkona on Talvi. Pakkaspäivien ja lumen kunniaksi ostin joulun ensimmäiset hyasintit. En tiedä kuinka oikeaoppisesti pistin ne vesilaseihin puhkeamaan. Katsotaan miten käy. Kauniit helmenvalkoiset juuret niillä on!
Jouluasetelmassa myös puinen tuliaiskuusi Salzburgista. Se on jotenkin soma ja korvaa oikean kuusen ihan passelisti. Isommat kynttiläpossut on ostettu Adalmiinan helmestä pari vuotta sitten. Tänä vuonna seuraan littyi Pikku-possu samasta puodista.

3 kommenttia:

 1. Ihana asetelma!
  Ja hyasintit on kauniit noin,oi. Pitää ehkä käydä etsimässä samanlainen lasikippo ja kokeilla myös,sillä aion vielä ostaa tuollaisen nupullisen version mökille:)
  Talvi on kiva,mutta -17 ei...:/

  VastaaPoista
 2. niina: olen useassa sisustuslehdessä ihastellut tolleen laseissa olevia hyasintteja, mutta en oikein tiedä miten ne kuuluisi laittaa.. noi lasit on ehkä vähän liian pienet (on muuten viskilasit:D), mutta toisaalta pysyy hyvin pystyssä.. kastelu on varmaan tärkeää, koska juuret on noin esillä... nojoo, katotaan mitä tulee:)
  Meillä on nyt vaan säälittävät -9.

  VastaaPoista
 3. Kyllä nää rannikon -9 pakkaset vastaa sitä sisämaan pariakymmentä:D IHANAA! tänään sai pukea paksun, valkoisen höyhenpompan metsään ja koiruudetkin saivat talvirotsit niskaan.

  VastaaPoista