perjantai 21. toukokuuta 2010

huh hellettä


On liian kuuma uudelle kevätpipolle, liian kuuma vaunuihin ja liian kuuma nukkumiselle. Onneksi tänään on jo viileämpää ja täällä on kurottu hellepäivien univelkaa kiinni. 

Päiväunet maistuisivat minullekin, vaan en taida malttaa nyt. Tänään oli viimeinen tentti ja tutkimusraportin palautus ja nyt alkoi loma! Haluan lukea rästiin jääneet lehdet, siivota vaatehuonetta, imuroida, tehdä listoja ja ja ja...
Ihanaa katsoa kalenteria, jossa seuraavien viikkojen kohdalle on merkitty neuvolan lisäksi kampaaja, kynsihuolto, kesäretki Raumalle ja nimijuhlat. (Ainahan voisi tehdä kesätenttejä, mutta tämän lukuvuoden jälkeen olen kyllä lomani ansainnut!) 

Ihanaa viikonloppua ihan jokaiselle!

4 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja sinulla kalenterissa! Minun tekisi mieli kampaajalle. En ole käynyt useampaan vuoteen...

  VastaaPoista
 2. Voi teitä! Täälläkin on ollut melkein liian kuumaa kaikkeen,se ei ole kivaa. Onneksi nyt vähän viilenee,eiköhän se helpota!
  Mutta kalenteri-asiat kuulostavat kivalta:) Etenkin kesäretki ja nimijuhlat! Se taitaakin sitten olla ensimmäinen kerta kun näen Kertun,ennen sitä en varmaan Turkuun ehdi..:( Mutta pitäkää oikein mukava viikonloppu,toivottavasti pääset lukemaan ja tekemään listoja ja vaikka mitä!
  P.S Onko Kertulla mitään erityistoiveita nimilahjaksi? :)

  VastaaPoista
 3. Ei mitään kesätenttejä juu. Nautit vaan pienestä ihmisestä. Kalenterissasi tuntuukin olevan tosi paljon mukavia puuhia.

  VastaaPoista
 4. Jonna: Käyn pari kertaa vuodessa kampaajalla...Mutta kun oli pitkät hiukset en tainnut käydä pariin vuoteen.. Nyt taas kasvattelen..

  niina: Ehditpäs Turkuun ennen nimijuhlia, hihii!

  Kirjailijatar: Me nautiskellaan juu :)

  VastaaPoista