perjantai 14. toukokuuta 2010

lintuja ja pupuja


Kutsutut ovat varmaankin jo saaneet omansa, joten voin täällä esitellä nämä. Hernekertut kutsuivat ystävät nimijuhlimaan! Kertulle kiitos pitkistä päiväunista.


Eilen oli siivouspäivä. Putsauksen jälkeen teki mieli pihalle tuulettumaan. Ei kyllä tuuletuttu, hikeennyttiin vaan vielä enemmän. Väsymys alkoi painaa ja lopulta mökötettiin niin kuin nuo puput kuvassa. 
Elo on joskus niin kuin tuossa alimmassa kuvassa. 
Pulut yrittävät rakentaa pesää puhelinlaatikon päälle, vievät risuja ja pulputtavat. Eihän ne risut siellä pienen laatikon päällä pysy vaan tippuvat maahan. Ihan komean kartanon noista olisi jo saanut rakennettua. En tiedä pitäisikö ihailla sinnikkyyttä vai hymähtää tyhmyydelle. Nämä pulut ovat kuulemma jo kolmena vuonna yrittäneet samaa.

4 kommenttia:

 1. Eivätpä vähästä lannistu :) Minusta ei sellaiseen ikuisuusprojektiin olisi, menisi hermot kerrasta. Söpöjä nuo rusakot tuolla pälyilemässä kesän tuloa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihanasta kutsusta:) Se on ihan superhieno!
  Pupumainen mökötös on ihan hyvästä välillä. Ja voi puluja!

  VastaaPoista
 3. Luin taas muutaman postauksen kerralla, kun en ole ehtinyt ja pakko sanoa, että - kirjoitat koskettavasti <3 Nuo hetket esim. kun pieni oma tyttö katsoo sinua suoraan silmiin <3 <3 Elämän hienoimpia hetkiä ja asioita! Paljon kaikkea hyvää ja jaksamista Kertun ensimmäiseen kevääseen ja kesään!!

  VastaaPoista
 4. Kirjailijatar: Minullakin menisi hermot, vaikka toisaalta kyllä haaveilen vanhasta omakotitalosta..ja siinähän sitä ikuisuusprojektia olisi:)

  niina: :)

  heinis: Kiitos kauniista sanoista!

  VastaaPoista