maanantai 31. tammikuuta 2011

Tänään...

... päällä tällä ohjeella itse tehty villatakki. Ensimmäinen isompi asia, jonka olen puikoilla saanut valmiiksi. Huomaan, että olen kehittynyt kärsivällisempään suuntaan. Lopputuloskin on ihan hyvä. Vähän iso, mutta se johtuu vähän väärästä langasta.

...kaunista musiikkia. En ole aikoihin kuunnellut muuta kuin lastenmusiikkia. Tänään jotain muuta. Nyt soi tämä.

...ihania hetkiä Kertun kanssa. Hän on  i h m e e l l i n e n !

...nopea kirpparikierros, josta hyvä saalis. Kankaita ja pikkuiset saappaat. Niin ja sukkahousut eräälle pienelle neidille.

...eukolle arkikimppu. Kieltäydyin kyllä olemasta eukko. Neilikat on kauniita. Minulla on paras mies, niin paras, että voin sillon tällön olla eukko.

...nyt teetä ja lisää neulomista. Tulee Kertulle raitapaita. Neuloessani mietin, mitä teen seuraavaksi. Mitä teen kahdesta mohairkerästä? Kertokaa.

9 kommenttia:

 1. Ihanan näköisiä kankaita ja suloiset saappaat! Ja villatakki näyttää ihanalta, tiedän nyt mitä lisätä äidin neulomuslistalle... Siellä on vielä joululahjakortin muodossa pipo/lapaset/huivi/sukat joista en ole osannut valita, kun en oikein tarvi mitään, mutta ehkä jos yhdistää seuraavaankin joululahjaan ja sitä seuraavaan voisi äidin saada tekemään takin ;)

  VastaaPoista
 2. Hieno villatakki! Mä tein omani sen verran karheasta langasta, että takki on jäänyt aika vähälle käytölle. Toivottavasti sun on pehmeämpi! Ja tosi hienoja kirppis löytöjä!

  VastaaPoista
 3. Villatakki on ihana! Vau! Osaisinkohan minäkin..hmm. Kestikö kauan saada se valmiiksi?

  Ja onneksi ostit nuo saappaat,niin kivat! Hih,enkä malta odottaa postia..:)

  VastaaPoista
 4. jotenkin ihanaa tässä nyt kaikki, villatakki, arkikimppu, saappaat ja kankaat. ja tietenkin hetket pienen ihmeellisen kanssa!

  VastaaPoista
 5. Onneli: Hihi, toivottavasti villatakki pääsee listalle :) Tämä oli ainakin tosi kiva neuloa.. enkä olisi ikinä uskonut, että saan tämmöisen aikaan. hyvä mieli tuli!

  Anna: Kiitos, ei tämäkään ole mistään super pehmeästä neulottu..olisi kiva saada sama oikein pehmoisena ja harmaana. Ehkä ensi talveksi :)

  Niina: Nojoo, ihan ok tämä on :D Näyttää kuvassa kivemmalta tietty. Osaisit ihan varmasti, aloitin tämän viime vuoden lopulla, eli aikalailla kuukausi meni (vau!)..ohje oli kiva..tosin englanniksi, mutta se teki siitä semmosta hauskaa salapoliisityötä :) Posti-Petelle sattui pieni kömmähdys.. huomaat sitten kun paketti saapuu..krhm.

  VastaaPoista
 6. soila: no jotenkin tosi ihanaa onkin..arki ja lapsi ja eukkoilu :)

  VastaaPoista
 7. Tosi hieno takki! Hauska yksityiskohta tuo diagonaalinapitus.

  Kahdesta mohairkerästä saa vaikka baktus-huivin :)

  VastaaPoista
 8. Minullakin neuleena nyt raitoja. Raidat on kivoja. Ja pöllökangas on Tosi kiva! Ja kovin tuttu, tein siitä pyllerölleni syksyllä välikausihaalarin.. eipä taida enää mahtua.. :)

  VastaaPoista
 9. Kaisa: Kiitos:) luulenpa, että keristä tulee jonkinmoinen huivi.. baktusta en ole koskaan neulonut..

  Maiju: Taisinpa ihailla kyseistä haalaria blogissas :) Noi on niin pienet palat, että niistä saa ehkä vaan jotakin koristuksia vaatteisiin, mutta niin ihanan näköisiä että oli ihan pakko napata mukaan.

  VastaaPoista