keskiviikko 26. tammikuuta 2011
Tässäkin tapauksessa kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. 
Tuhansia sanoja on kyllä tullut kirjoitettua. Miehelläkin monta sanahommaa. Illalla kun Kerttu on mennyt nukkumaan, minä istun koneelle täällä tuvan puolella ja mies menee kellariin kirjoittamaan omia juttujaan. Näin mennään ainakin vuosi eteen päin ja sitten toivottavasti alkaa ihan eri kuviot.

Kiitos muuten teille, jotka kommentoitte tuohon liikkeellelähtö asiaan. Tuli paljon parempi olo, erityisesti erään fysioterapeutin kommentista :) 

6 kommenttia:

 1. Makee haalari!

  Sais nyt tämän tentti pois alta niin pääsisin minäkin kirjoitustöihin käsiksi.

  VastaaPoista
 2. vuoden päästä? uu! olet ilmeisesti saanut jotain järkkäiltyä mahdollisesti? ihanaa kun saa asioita sujumaan ja eteenpäin :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä jos helpotti :) Suloinen on toppapötkylä.

  VastaaPoista
 4. Toppapötkylää ihastelee tämäkin!

  Minä en ollut huomannut tuota aiempaa postaustasi...Älä todellakaan ole huolissasi, lapset ovat niiiin erilaisia. Meillä nämä kaikki kolme on olleet tosi hitaita liikkeellelähtijöitä, yksikään ei ole kontannut ja ryömimisetkin on jääneet välistä, esikoinen ryömi aavistuksen ja nykyinen vauva vain taakaperin :D
  J (9 ja risat kk, jos joku muu sattuu lukemaan)ei osaa mitään muuta kuin istua ja peppu"kiitoa", eli hilaa itseään eteenpäin istuvilleen, toinen jalka koukussa. Jos luiskahtaa mahalleen, jää siihen sätkimään ja karjumaan kunnes joku nostaa takasin istumaan. Luulen että seuraava vaihe on karhukävelyä. Seisoo tukea vasten vain jos joku siihen nostaa ja asettelee.
  Ja meidän kakkonen, se oppi kävelemään vasta 1v.8kk :D Kävin kerran fysioterapeutilla ja musta se oli niin teennäistä ja turhaa että annoin olla. Kun ei kerta jaloissa ollut mitään rakenteellista vikaa, niin annoin hänen mennä omien ehtojensa mukaan. Ja ihan on nyt 4,5-vuotiaana samalla tasolla kuin muutkin ikäisensä. Puhua papattaneet on sitten aikaisemmin.

  VastaaPoista
 5. Laura: Juu, aika retee halaari :)

  hanna: No jep! Oon ottanut vähän vauhtia ja ehkö valmistunkin joskus jippii!

  Rimpsukaisa: :)

  Minja: Ihana kuulla teidän mönkijöistä :)
  Tiedän, ettei ole oikeasti mitään kiirettä ja että lapset on tosi erilaisia...Sitä vaan alkaa vertailemaan ja tuntuu, että kaikki muut on kävelleet vähintään 8kk ikäisinä;) Kerttukin hilaa itseään aina välillä peppukiitotyylillä:) Ja monella muullakin tyylillä.. monipuolinen tapaus :) Ihan viime päivinä on alkanut enemmän hyörimään ja pyörimään..Kunhan nyt kouluun mennessä kävelisi (ja mielellään eteen päin, ettei tartte peruuttaa kouluun :D)

  VastaaPoista
 6. Juu, sepäs se kun tulee aina vertailtua muihin. Ja musta on ihan tyhmää kun kaikissa oppaissakin (joita en kyllä enää lue)on lueteltu että siinä iässä pitää osata sitä ja tätä.
  Kouluun perutus xD

  VastaaPoista