sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Pähkäilemme


Stokken Tripp Trapp vai


Brion Sit?

Kumpi miellyttää enemmän silmää? Tai onko jollain kokemuksia näistä? Siis valkoisena tulee, kumpaan tahansa sitten päädytäänkin. Olen jo kallistunut vahvasti toiseen näistä, mutta kiva kuulla mitä te siellä mietitte.

14 kommenttia:

 1. Mun mielestä toi Brio on söpömpi:) Stokke on ihan nimensä näköinen,tollainen kova ja kulmikas ja Brio on pehmeämpi:) (plus tarjotin on kätevä,ainakin meidän Ikean tuolissa se on ollut ihan tosi hyvä!)

  VastaaPoista
 2. Stokke miellyttää näitä silmiä.Kokemusta ei ole kummastakaan kyllä,meil on ollu hutera,ihana,vanha,nariseva vaalleansininen Untolla ja se kun ehdittiin laittaa kiertoon niin musta,tukeva,pullea,vanha on Liisalle odottamassa nyt.Mutta meil nyt muutenkin on vanhaa tai narisevaa vähän kaikki kalusteet.

  VastaaPoista
 3. meillä on molemmilla tytöillä Stokket ja on tykätty kovasti! Kasvaa lapsen mukana, menee tosin kauan, on helppo pitää puhtaana ja on todella tukeva. Ja nyt vihdoinkin olen saannut isomman neidin (8v.) tuolin itselleni tuoliksi tähän koneen ääreen. Kelpaa kökötellä!
  Doris

  VastaaPoista
 4. Täytyy kyllä sanoa, että Stokken tuoli miellyttää omaa silmää enemmän. Jotenkin mukavan jämäkän näköinen, ja yksinkertaisen tyylikäs. Brio näyttää heppoisemmalta.. Ehkäpä saatat arvata, että varsinaista kokemusta ei ole :)

  VastaaPoista
 5. Stokke on ollut hyvä. Siinä ei ole niin helppo pyöriä ja nousta lapsen itse ylös. Meillä oli ensin mun vanha se perinteinen malli, mutta se oli ihan toivotonta meidän ikiliikkujan kanssa. Nyt meni sanajärjestykset ihan hujan hajan :) Niin ja pehmustetta me ei koskaan kaivattu, joten mun mielestä se on turha.

  VastaaPoista
 6. Brio, se on halvempi ja minusta kauniimpi + tosi tukeva. On ainut tuoli jossa meidän lapsi ei ole heilunut. Voin suositella !

  VastaaPoista
 7. Nostan lipun Stokken tuolin puolesta, meillä siinä on istunut jo kaksi lasta ja kolmas on hiljalleen harjoitellut. Ei valittamista.

  VastaaPoista
 8. Meillä on istuttu nyt muutama viikko stokkessa. Ja tosi hyvältä tuntuu. Meillä on kyllä sellainen vanhanaikainen puinen kaari + nahkalenkki, ei tuota uutta muovista vauvan istuinosaa. Mutta pieni tyttönen istuu siinä jo nyt itsekseen hyvin, koska istumaosa on melko pieni. Kannatan stokkea. Ostin sen muuten käytettynä.

  VastaaPoista
 9. Ei löydy henkilökohtaista kokemusta, mutta ainakin Allilla ja Iitalla on tuo Stokke ja se on ollut huippu, erittäin helppokäyttöinen arjen puurosotkuissa.

  VastaaPoista
 10. Meillä kolmella lapset Stokket(puukaarella+nahkaremmillä)ja ollaan oltu hyvin tyytyväisiä!! Miellyttää omaa silmää ja ergonomiset istua, myös isommalle lapselle. Käy myöhemmin esim. kirjoituspöydän tuolina.

  VastaaPoista
 11. Kokemusta ei ole kummastakaan. Mutta nyt jos meillä olis vauva, haluaisin Ringin http://www.designkids.fi/product_info.php?products_id=235
  Ja ystäväni sanoo sen olevan käytettävyydeltään loistava.

  VastaaPoista
 12. Meillä on Stokke ja se on toiminut hyvin...toisesta ei kokemuksia eli ei ole ollut ees kellään kaverilla.

  VastaaPoista
 13. Kiitos teille kaikille kommenteistanne!
  Pähkäiltiin tätä pitkät tovit..ja käytiin katsomassa Lauran ehdottamaa Rinki-tuolia. Siihen oltiin jo kallistumassa kunnes päädyin siihen, että kyllä se tarjotin vaan on ihan jees. Äsken pistin Brion tilaukseen. Se miellyttää enemmän omaa silmää kuin tuo Stokke.

  VastaaPoista
 14. Minun mielusta Stokke =) mennään ostamaan tämän huomenna meidän oikku pojalle. Löysin sinun blogin enirosta kun etin suomailaisia blogia jotka kirjoittavat "vauvaelämästä" =) -Melinda (ruotsissa asuva)

  VastaaPoista