perjantai 3. syyskuuta 2010

terveisii pasilasta

Matkustin tänään junalla Böleen ja takaisin. Habitare oli ihan kiva. Muutamia erityisen sykähdyttäviä juttuja, paljon pullamössöä. Näin pari bloggaajaa, mutta en uskaltanut mennä tekemään lähempää tuttavuutta. Oli sellainen päivä. Junassa luin ja totesin, että lehti oli täynnä huttua. Virkkasin Kertulle tumppuja. Ensin tuli liian suuri, sitten liian pieni. Päädyin ostamaan puputumput messuilta. Niiden lisäksi ostin pussillisen metrilakua Jaakolle. Itselleni toin kasan paperia ja kuvia. Kotiin pyöräillessäni teki mieli laittaa villasukat käsiin, oli niin kylmä! 

4 kommenttia:

 1. Näyttääpäs punainen ihanan pirteältä näissä! Ja hih,tuosta ekasta kuvasta tulee mieleen kun joskus 10 vuotta (!!) sitten otettiin kuvia siellä teidän lähellä,muistatko? :) En kyllä voi uskoa että siitä on jo niin kauan! Apua.
  Minunkin pitäisi kutoa Pepille tumput ja villasukat ja säärystimet. Onneksi ne on kaikki (vielä) niin pieniä,valmistuvat nopeasti..siis sitten kun joskus muistaa aloittaa:)
  Ihanaa viikonloppua teille,älkää paleltuko!

  VastaaPoista
 2. puputumput! olis ihan kiva laittaa sellaiset itsellekin joskus käsiin, että joutuis vaan seisomaan tumput suorina kerta ei ole peukulle paikkaa:)

  VastaaPoista
 3. Niina, eiks vaan! Ja muistan..hahhahhaa :D Ollaan ihan vanhoja akkoja jo.

  hanna, joo joskus ois erittäin hyvä seistä vaan tumput suorina. esim sillon kun näkee jotain kivaa mikä on ihan pakko ostaa.

  VastaaPoista
 4. Great series! I love all the red :)

  VastaaPoista