tiistai 7. syyskuuta 2010

tyttöi ja äitei

Tämä on kahdessadas kirjoitukseni täällä. Eikä ole yhtään hassumpaa juhlistaa sitä näillä kuvilla. Meillä oli mukavia vieraita. Tai tuttujahan ne on. Ehkä tunnistattekin nämä tytöt. Oli hauskaa taas höpötellä ja juoda teetä. Ja hikoilla pienten perässä. Me ollaan nyt äitejä, mutta aika samanlaisia silti kun sillon yläasteella. Ja toisaalta kyllä ihan erilaisia. 

Ystäväni on taitava valokuvaaja ja osaa yhdistää värisävyjä upeasti. Kadehdin sitä, mutta ihan sillä tavalla hyvästi. Olen iloinen siitä, että minulla on sellainen ystävä, jonka kanssa ei koskaan tunne itseään hölmöksi, vaikka hölmöileekin ja, jonka kanssa voi aina juoda teetä. Hyvä äitikin hän on, tosi hyvä.
Kummityttöni on ihana reipas kaksivuotias, joka pussaa ja halaa. Saan aina ihmetellä uusia taitoja ja sanoja. Tyttö sietää hyvin meidän äitien kotkotukset ja kaupoissa roikkumiset. Ihana seurata millaiseksi tytöksi ja nuoreksi naiseksi hän kasvaa!
Oma tyttöni on niin kiltti ja suloinen, että en voi uskoa. Hän pölisee ja kuulostaa tanskalaiselta. Sanoo äit-ti-äit-ti-äit-ti ja minä kuvittelen, että tarkoittaa mitä sanoo. On ihan pian viisi kuukautta ja nosti tänään peppunsa ylös ja työnsi itseään eteenpäin. Ehkä vahingossa, mutta äiti on silti ylpeä.
Ja minä. Minä taidan nyt syödä iltapalaksi omenapiirakkaa ja mennä sitten nukkumaan. Oli hyvä päivä. 

4 kommenttia:

 1. Voi..tää äiti on täällä nyt kuule ihan tippa linssissä! :)) Ihana kirjoitus,ihana sinä ja ihana päivä! Kiitos mahtavasta seurasta ja teestä ja hölmöilyseurasta ja kauniista sanoistasi ja ihan kaikesta:)
  ...vaikka oon kyllä nyt vähän pettynyt kummitäti...miksei Kepa puhunut mulle tanskaa? Hmm..ehkä ensi kerralla sitten,ja jotain toista kieltä? Ranskaa vaikka? (ja siis ihan varmasti se sanoo äiti!)

  Rupes naurattamaan toi lause,että 'me ollaan nyt äitejä' kun se kuulosti ihan sellaiselta leikiltä..että "nää olis nyt äitejä ja tekis ruokaa ja sit ne menis nukkuun",tiedätkö mitä tarkoitan? :D Mutta on ihanaa että ollaan äiteja ja yhtä hölmöja kuin ennenkin!

  Kiitos vielä kerran muru! Seuraavalla kerralla voitaisiin kokeilla tulla yöksi,niin ei tarvi kesken kaiken lähteä. Eikä ajaa koko päivää. Mutta oli kyllä hyvä päivä,söin myös vähän herkkua (muffinsia:)) iltapalaksi ja nyt pitää mennä nukkumaan.

  P.S Voi olla että mun pitää keksiä sille Hillalle jotain muuta synttärilahjaksi sillä joku on ehkä ominut ne mitä ostin:) Ja se sama joku sanoi heti kotona että mennään Turkuun! :)

  VastaaPoista
 2. Äitien yhteiset päivät ovat mukavia. Näistä kuvista sen taas huomaa :) Ja se on jotenkin hassua, että ensin ollaan nuoria, sitten äitejä lasten kanssa, sitten lapset muuttaa pois ja yhä edelleen ollaan ystäviä. Siis parhaimmillaan. Ihanat ystävät ovat kyllä parasta mitä voi omistaa.

  VastaaPoista
 3. sweet! mitä kaikkia kivoja asioita elämäs onkaan, vau.

  VastaaPoista
 4. Niina: Ihanat <3 Peppi saa lähiaikoina postia:)

  Kirjailijatar: Niin totta!

  hanna: todella sweet!

  VastaaPoista