sunnuntai 1. helmikuuta 2009

pullavanukas

Tänään on ollut melkoinen kiukkupäivä. 
Oli ihanaa nukkua aamulla pitkään. Ilman herätyskellon herätystä päiväni ei kuitenkaan lähde käyntiin ja laiskottelin liian pitkään niin, että kun viimein itkun ja potkun jälkeen aloitin siivoamisen olin jo niin kiukkuinen ampiainen, että mistään ei meinannut tulla mitään. 
Nyt kun kello on melkein yksi yöllä olen viimeinkin saanut suunnilleen kaiken sen tehtyä mitä pitikin. Vielä on joitain sekalaisia tavaraläjiä portailla menossa yläkertaan, pöydällä menossa alakertaan tai vain odottamassa lajittelua. Haaveilen pyykkikuiluista, joita pitkin tavarat saisi oikeaan kerrokseen..oikeastaan pitäisi olla pieni tavarahissi. Järjestelyyn ja oikeaan kerrokseen vientiin menee ihan älyttömästi aikaa ja aina unohtuu jotain. Portaidenkulkemisen hyötyliikunta-arvo ei paljoa ilostuta kun pinna on muutenkin kireällä ja seitsemännen kerran lähtee alakertaan hakemaan jotain ja päästyään oikeaan kerrokseen on jo ehtinyt unohtaa mitä oli hakemassa.

No kaikesta ärinästä huolimatta nyt on siivottu ja puunattu. Laskimme myös häävieraiden lukumäärän ja teimme paikkakortit. Kaksi unohtui ja ne pitää vielä tehdä huomenna. Huomiselle jäi myös aikataulun tekeminen.
Olen aika varma, että huomisen ohjelmaan kuuluu myös muutama jakso Gilmoren tyttöjä, Greyn anatomia, Stylista ja Meidän häät. 

ps.
Olin niin tyhmä ja tuhma, etä päätin yllättää mieheni jollain hyvällä herkulla. Pullavanukasta kera vaniliajäätelön! NAM, suosittelen!

mörököllille mörkömukista maitoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti