torstai 19. helmikuuta 2009

puolustuspuhe lappuhaalareille (lue: huonolle ostokselle)

Tänään päällä ensimmäistä kertaa jo syksyllä ostamani lappufarkut. 
Näissä on melkein kaikki väärin: tekevät pepusta lättänän ja leveän, liian lyhyet puntit (tarkoituksella kylläkin, mutta ei helpota kenkien valintaa), näytän helposti esikouluikäiseltä.. Mutta toisaalta. Ne ovat lappufarkut.
Valitsin kyseiset ihmetykset jalkaani ihan käytännön syistä.. (Lappuhaalarit ovat itseasiassa käytännölliset vaatteet. Miljoona taskua, pysyvät päällä varmasti kaikissa tilanteissa..näitä tilanteita tulee ehkä vain tarhatenaville tai raksamiehille..) Joudun tänään näyttämään säärtäni tohtorille ja siksi en voinut pukea päälleni mekkoa kera sukkahousujen tai pillipunttisia farkkuja. Näissä käytännöllisissä monitoimihaalareissa on melko leveät puntit, joten en joudu olemaan ihan alasti yhden ihottuman takia.

Hassua, että farkkulappuhaalarit saavat pienen vauvan näyttämään aikuiselta, mutta aikuisen näyttämään lapselta. Missä kulkee raja aikuistavan ja lapsistavan henkselihousun välillä? Ja miksi minulla on sellainen mielikuva, että raskaana ollessaan naisen pitäisi käyttää lappuhaalareita. Onko se ainoa hetki kun nainen ei voi näyttää päiväkotilaiselta, koska on raskaana ja ehkä siis todistettavasti aikuinen? Jos menisin alakoulussa luokan eteen näissä haalareissani niin mitä tapahtuisi? Luulen, että ainakaan kuudesluokkalaisilta ei ropisisi paljoakaan kunnioitusta :D Ja vielä yksi kysymys.. Kuka oli ostanut Aleksi 13:sta kaikki muut lappuhaalarit. Nämä kun olivat ainoat jäljellä alerekillä. Kuka tunnustaa? Pidetään lättäpeppujen kokoontumisajot! 

Okei. Myönnän, etten pystynyt vakuuttamaan edes itseäni siitä, että nämä farkkuhöpsötykset olisivat olleet jotenkin hyvä ostos. Valitettavasti söpöys ja henkselillisyys  ei paljoa paina kaikkia huonoja puolia vastaan. Olen melkein varma siitä, että vielä ennen lääkärille lähtöä käyn vaihtamassa nämä johonkin tuttuun ja turvalliseen. Ja henkselipöksyt lentävät kasaan, joka odottaa ompelukoneen käynnistämistä. Ehkä näistä tulisi shortsit kesäksi?
3 kommenttia:

  1. aika hyvä yritys tällä puolustuspuheella kuitenkin! ja joo, raskaanaolevilla lappuhaalarit, oon miettiny samaa! ja ne on ihan kiva ostokset, mutta tuleeko niitä sitten tosiaan pidettyä.. shortseina ne vois olla kans aika makeet! kerro sitten mitä lääkäri sanoo!

    VastaaPoista
  2. Tosi kivannäköinen lappuhaalari!!!

    VastaaPoista