keskiviikko 4. helmikuuta 2009

kolme yötä


Tänään olen hoitanut viimeisiä häähommia. Kävin printtaamassa kirkko-ohjelmat ja muuta pientä. Ostin erilaisia kartonkeja istumajärjestyskarttoja varten. Etsin varakenkiä. Olisin halunnut löytää vaaleat, muutenkin käyttökelpoiset, sopivalla korolla ja umpikärjellä. 

Löysin pikkumustan ja harmaat sukkahousut. Ei siis mennyt ihan niin kuin piti, hups.

Olen jo pidemmän aikaa halunnut löytää hyvälaatuisen pikkumustan. Sellaisen, joka menisi joka tilanteessa ja olisi asusteiden avulla muutettavissa joko juhlavaksi tai casualiksi. Eksyin Kappashopiin ja kas, siellähän oli mukavia tarjouksia ja söpöjä mekkoja. Kokeilin kolmea mustaa ihanuutta ja yksi niistä oli sitten ihanista ihanin (ihanaa oli sekin, että lapussa komeili tarra, joka kertoi 70% alennuksesta!). Ei liian lyhyt tai liian avonainen, klassinen mutta kuitenkin joku juju. Juju on pääntiessä, jossa on rimpsua..tai jotain sellaista. Mekko on kapea ja siinä on takana halkio. Kuitenkin tarpeeksi simppeli - voi yhdistää kaveriksi mitä vaan. Niin ja ihanat leikkaukset edessä ja ja ja..

Ensimmäisen kerran philosophy blues original -merkkinen mekko pääsee käyttöön ensi viikon perjantaina tai lauantaina tai molempina kun menemme Prahassa illalliselle. Nyt pitäisi miettiä mitkä kengät, sukkahousut, takki, korut..

Huomenna iltapäivällä äiti ja sisko tulevat meille ja illalla tulevat appivanhemmat. Itse olen kotona vasta kuuden jälkeen, aamulla kuvataidetta ja sen jälkeen nyppimistä ja värittämistä 11.hetkessä. Ennen huomista pitäisi järjestellä rojut paikoilleen. Imuroinnin jätän suosiolla huomiselle. Tämä uusi musta matto olohuoneessa ei ehkä ollutkaan oikea ratkaisu (ei ainakaan huoleton sellainen), sillä nuo koirat tykkäävät niin paljon askarrella, että matto on ihan täynnä kaikenlaista muhjua ja nuhjua. Tänään oli askarreltu minun ihanaa villasukkatohveliani ja laastarin takapaperia.

7 kommenttia:

 1. ihaaana mekko! pitäis kans saada joku kun se olisi niin kätevä! sillon vaan kun on tullut vastaan niin ei ole jaksanut sovitella. ja sitten kun taas tarvisi niin ei tule vastaan... pojat on ehkä todella söpöinä tuossa! :)

  VastaaPoista
 2. niih. mie oon kyllä varmaa ihan samannäköinen kun joulugaalassakin. ja ahdistaa tulla niin mustissa häihin :( kauhee rikos! mutta ei miulla ole muuta..

  VastaaPoista
 3. en mäkään jaksa yleensä sovittaa, nyt oli pakko, koska oli niin erilaisen mallisia, että vaikee sanoo meneekö vai ei. ja mustissa voi hyvin tulla häihin. se on tyylikästä. se sun joulugaalamekko on niiiiiiin ihana! mä haluan sellasen kans!

  VastaaPoista
 4. Oi,sä löysit sen! Ihanaa ja ihana:) onneksi pääsen näkemään sen kohta (!!) livenä.

  VastaaPoista
 5. JUU! luvassa on catwalk-pyörähtelyä perjantai-iltana!

  VastaaPoista
 6. En malta odottaa:) kunpa mun asos-paketti ehtis tuleen! Mäkin pääsisin pyörähteleen..:)

  VastaaPoista
 7. pääsethän sä pyörähteleen sun samujussissas! epis.

  VastaaPoista