keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Nti E.

Tämä tässä on Pontus. 
Pontus söi eilen vähän suklaata. 
Namikiposta P valitsi sitruunavodka- ja cointreau-täytteiset ja jälkkäriksi pienen palan sydänsuklaata. 
Pontuksella oli vähän hassu olo illalla. 

Olen tässä ihmetellyt, että miten P pystyi syömään viinanameja. Pistävät minutkin vähän irvistämään. Ilmeisesti kolmas oli liikaa, koska punaviinitäytteinen oli jätetty kippoon. Tai sitten Pontus ei vaan tykkää viinistä.
Sen lisäksi, että P ilmeisesti tykkää eniten mahdollisimman kalliista aikuisten nameista, se osaa myös kuoria tinapaperikääreet sydänsuklaan päältä. Siinä ne oli nätisti sohvalla.
Fiksu poika.


Kävin äsken museossa taidehistoriankurssiin liittyen. Oli mukavaa ja odotan sitä kun pääsen esseen kimppuun. On kivaa kirjoittaa taiteesta, silloin kun saa itse keksiä ja pohdiskella. Tietysti omiin ajatuksiin on hyvä hakea pohjaa tutkimuksista ja muusta taiteesta, mutta silti. Vapaata kirjoittelua.. Kuva-analyysi on Neiti Etsivän hommaa.

Ennen esseetä pitää matkustaa vielä Savonlinnaan. Toppavarusteet, jättitupsupipo ja goretexit on hankittu! Tarvitsen vielä repullisen reipasta reissumieltä. Tällä hetkellä tankki on aika tyhjä.


Tänään paljettivillatakin seurana paljettisilmäinen koira(ko). Prahan tuliainen itselleni. Samaan koruun yhdistetty huopaa, nahkaa ja paljetteja. Löysin sen puodista nimeltä moderna. Tsekkiläistä ja muutakin designia.

Pyykkivuori odottaa valloittajaansa, samoin miljoona tavaraa hujan hajan järjestäjäänsä. 1 kommentti:

  1. Mun on kanssa tuo reppu aika tyhjä.. mutta kai se tästä lähtee taas nousuun! Kun on hyvää seuraa :) voi pontus minkä teki! viinakoira! ;)

    VastaaPoista