maanantai 21. kesäkuuta 2010

iltapäivän satunnaiset ja lempiasiat
Tämän hetken lempiasia on tutti ja rauhallinen päiväunia nukkuva vauva. Vauvan tuoksu, takatukka ja uninen hiusten hypistely. 

Aamulla ja aamupäivällä siivottiin. Pistin lelut suureen vanhaan lasipurkkiin. Lasitölkkejä on vielä muutama odottamassa tarkoitustaan. Olisin halunnut laittaa niihin lupiineja, mutta en ole löytänyt sellaisia lähitienoilta. Pihan sireenitkin on kadonneet. Tätä asiaa olen kitissyt koko aamun miehelle. Olen raivostuttava varmasti. Mutta kun on joku ajatus päässä, niin ei siitä niin vaan eroon pääse. 

Iltapäivän satunnaiset koottu keskikerroksen pikkuvessasta. Siellä meikkaan ja pesen aamuisin hampaani.

6 kommenttia:

 1. Tuo lasipurkki leluille olikin hyvä ajatus. Olenkin miettinyt mihin ne laitan. Lasipurkki toimii jonkin aikaa, sitten kun se rupeaa olemaan vaarallinen, olen ehkä saanut virkattua korin niille.

  VastaaPoista
 2. Suloisia nuo lelut lasipurkissa. Mahtuisivatpahan täälläkin lelut yhteen purkkiin tai vaikka kahteen, mutta kun pehmojakin on valtava korillinen. Lelujen määrä on käsittämätön ja minä kun aina ajattelin, etten osta paljon leluja. Niitä vaan tulee jostain.

  VastaaPoista
 3. Nyt on prinsessa saanut My Little Ponyt päälle:)

  VastaaPoista
 4. ihana lattia ! olen juuri ton tyylisestä lattiasta haaveillut jo pitkään :)

  VastaaPoista
 5. Anna: Hih, pitäisköhän minunkin alkaa virkata koria leluille jo..olisi valmis varmaan jouluna 2015..huokaus.

  Kirjalijatar: Nojuu, vuoden päästä nuo lelut tuskin mahtuu edes kahteen lasipurkkiin..Täytyy yrittää olla tarkkana ja tiukkana:)

  hanna: hii, nin on! akhteen vessaan olivat edelliset laittaneet tuota laatoitusta..valitettavasti kylpyhuoneeseen sitten jotain ihan muuta..yhyy. Mutta sitten joskus kun remontoidaan omaa kotia niin tuollaista haluan.

  VastaaPoista
 6. Pikkuvessan lattia on näemmä sama kuin meidän alakerran pikkuvessan lattia! :-)

  VastaaPoista