sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

love.
Eilen syötiin kaakkua ja konvehteja posket märkinä. Oli ihan mahdottoman kaunista ja herkkää, true love. Omat häät vahvasti mielessä.

Tänään olen katsellut iltajuhlan taltiointia. Kyllä miehet osaavat puhua kauniisti. 

Voisin huokailla tästä asiasta enemmänkin, mutta säästän teidät hattaralta.

8 kommenttia:

 1. Samaa on tehty täälläkin. Nenäliinoja löytyy sieltä täältä. On mukia ja suklaata hääparin kunniaksi ostettu. Eilen mies teki tiramisua, jotta sain nautittua hääparin kunniaksi kakkuakin. Oli niin ihanat prinsessahäät. Täydellinen pari toisilleen :)

  VastaaPoista
 2. Hattara on välillä hyvästä!

  VastaaPoista
 3. voisin tuijottaa victorian ja danielin hääkuvia vaikka lopun elämääni, niin onnellisilta ja kauniilta he näyttivät. yhyyy! ja se laatikko, jossa oli kolmekymmentä kirjettä! ja se huntu! ja se vene! ja danielin sydämeni prinsessa! sniiiif.

  VastaaPoista
 4. Villasukka: Minäkin tahtoisin sen virallisen mukin! Ja totisesti täydellinen pari toisilleen..vieläkin tulee tippa linssiin kun ajattelee.

  Jonna: Niin on :)

  Titti: IHANAIHANA!

  hanna: niinpä niinpä niinpä!! SNIIIF!

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia! Minä en säästänyt lukijoitani, vaan postasin monen monta hääpostausta=D

  Sinulla on ihastuttava ja kaunis blogi, I love it!

  VastaaPoista
 6. Mäkin olen vain huokaillut ja lauantaina kyllä miehet löi toisiaan laudalta peräkanaa, Daniel ehdottomasti veti pisimmän korren ja olenkin tiiraillut puhetta netistä jo monen monta kertaa ja osaan sen pian varmasti ulkoa :D

  Luojan kiitos miehen setää kiinnosti enemmän häät kuin jalkapallo joten 2-1 äänestyksellä mies katosi mökin vinttiin lukemaan kirjaa ja me fiilistelimme häitä ;D

  VastaaPoista
 7. Minäkin katselin häät ja itkeskelin pitkin päivää ja iltaa. :D Se on sinänsä hassua, koska en ole innostunut häistä ja mistään niihin liittyvästä, enkä halua mennä naimisiin. Olivat vaan niin perhanan rakastuneita että kyllähän se pisti liikuttumaan. :)

  VastaaPoista