lauantai 19. kesäkuuta 2010

satunnaisia meilläkin!Tällaisia satunnaisia meidän keittiöstä. Ulkona sataa ja sisällä on hämärää. Tekee kuvista pehmeitä. Koko koti on yhtä satunnaista. Tavarat väärissä paikoissa, etsimässä paikkaansa tai odottamassa kotoa poistumista. En ole jaksanut enkä ehtinyt järjestellä. Sen sijaan olen ehtinyt ihmetellä yhtä tuttisuuta, joka sanoo ägyy. Joskus kuiskaa joskus huutaa. Tutti on siis alkanut viihtyä suussa ja se on vapauttanut minua hiukan. Tissi on silti paras paikka ja minusta se on ihanaa. 

Eilen neuvolassa puntari näytti kuutta kiloa ja senttejä oli lähes kuusikymmentä. Hymyjä ei tädille antanut, mutta meille muikistelee ja keikistelee. Maailman suloisinta. Yhtä suloista on uninen hiusten näplääminen. Katselen ja ihastelen.

Tänään on isipäivä. Sen kunniaksi pukeuduttiin isin lempibändiin ja raisuihin leopardeihin. Pehmentämään valkoinen neuletakki. Isi ja vauva rokkailee kotona, kun mami lähtee nyyhkimään prinsessahäihin ystävän luo.

7 kommenttia:

 1. Oi mikä rokkityttö! Kyllä on varmasti ylpeä isukki:)

  VastaaPoista
 2. Onpa mahtavat leopardit :) Suloinen tyllerö. Se on kummallista, miten pientä lasta jaksaa tuijottaa ihan loputtomiin. Voi seurata ilmeitä ja liikkeitä. Se on jotenkin niin hellyttävällä tavalla vangitsevaa. Onko se se, että vauva on niin toisten armoilla ja kuitenkin omalla tavallaan vahva, hauraan vahva...Mukavia häitä!

  VastaaPoista
 3. Satunnaiset on ihanat!

  Muitta kuinkas ihana onkaan rokki-Kerttu! Voi juku!

  VastaaPoista
 4. Ihanat satunnaiset! Tuo pupu on niin suloinen:) Ja Kerttu myös,ihana pikku rokkipimu!

  VastaaPoista
 5. Jenni: On se ylpeä :) Vaikka itse aamulla valitsikin tytölle my little pony -bodyn :D

  Kirjailijatar: Varmaan se on se.. Vauva on ihan oikea ihminen, sillä on omat hassut juttunsa ja tapansa, mutta silti se on vasta niin vähän ja niin pieni..hauraan vahva todella!

  minja: rokki-kertun elo on rankkaa, pelkkää maitobaaria ja tutti suussa sammumista ;)

  niina: Pupu on super söde, onneks pelastin sen ekotorilta joskus.

  VastaaPoista
 6. Ihana leopardi-Kepa! Toisia sitten pukee noi pilkut:D Täällä ollaan vähän kateellisia tosta tuttijutusta, harjoitukset jatkuu...

  VastaaPoista
 7. Suvi: Ollaan aika eläimellistä sakkia :) Tutti alko maistuu ihan yhtäkkiä ja samalla tissutteluaika väheni. Kyl se siit!

  VastaaPoista