maanantai 28. kesäkuuta 2010

yrityksiä

Meillä ähkitään kääntymisharjoituksissa. Ja kun ei ihan vielä onnistu niin vähän itketään. Tänään on äitiäkin itkettänyt. Minulla kun on omat kääntymistreenit menossa.

Huomenna lähdetään reissuun ensimmäistä kertaa junalla. Vauva ja kaksi koiraa ja kaikkien kapsäkit, vaunut ja turvaistuimet. Veikkauksia; kumpi itkee kovempaa vauva vai äiti, kun päästään Espoon asemalle? 

Nyt on sellaista, että haluaisin tehdä vaikka mitä, mutta en vaan saa itseäni ylös tästä sohvalta. Kaikki päin mäntyä. Onneksi Kerttu on söpö, hymyilee ja sanoo ägyy.

Olen siis loppuviikon pääkaupunkiseudulla. Jos joku keksii siellä päin jotain kivaa puuhaa äidille ja vauvalle niin saa kertoa siitä kommenttilaatikossa :)
(niin ja jos osaa suositella kivoja imetys+vaipanvaihto-paikkoja Helsingissä niin olis kiva)


9 kommenttia:

 1. Voi ja näillä helteillä vielä ton tavaramäärän kanssa..Mutta junassa on kyllä ollu kivasti tilaa perhehytissä kun on maininnu millä kokoonpanolla matkustaa.Ja siinä vaiheessa kun Kerttu jo liikkuu ja kiipeää ja haluaa käytäville kävelemään ja leikkivaunuun horjahtelemaan junan liikkeiden mukana ja kommentoi kovaan ääneen kaikkia ohikulkevia kanssamatkustajia tyyliin 'ompas iso täti!' niin matkustaminen on todella hiostavaa touhua :) Kun vielä asuttiin Helsingissä ja Unto oli muutaman kuukauden ikäinen ja jopa nukkui vaunuissa niin kiertelin kirppiksiä,talvi kun oli.Suomenlinna,puistonpenkit,jäätelöä,kirja,oi kun pääsiskin reissun!Jos oot viikonlopun siellä niin Hietsun torikirppis on ehdoton,vaikka vaan kahville kuuntelemaan kun lokit kirkuu :)

  VastaaPoista
 2. Suomenlinnaan kannattaa ainakin mennä, Hietsuun kirpparille ja jonnekin puistoon picnikille.

  Jos Kerttu ja Kertun äiti haluaisi ja uskaltaisi tavata niin Aineli ja äiti voisivat tarjota seuraansa.

  VastaaPoista
 3. Mulla pääsi itku vauvan kanssa kun kopsautin pienen pään turvakaukalon kahvaan nostaessani :(

  Joo piknikkiä, suomenlinna ja hietsun kirppis! Ja munkkipossu/jäätelö kauppatorin rannassa.

  Kivaa reissua!

  VastaaPoista
 4. Stockmannilla on hyvät lastenhoitotilat. Kannattaa käydä hyödyntämässä.
  Hauskaa reissua!

  VastaaPoista
 5. Kruunu kirppu Helsingissä on lastenvaatteiden kirpputori keskustassa, katua en tähän hätään muista. Sieltä me ostettiin meidän tulevalle adoptiolapselle toi Sophie joka köllii Kertun vieressä sängyssä. Siis ostettiin se ihan uutena sieltä, ne myy niitäkin :)
  Se hietsun kirppis on ihan ehdoton ulkoilma kirppari, ja on auki nyt kesäaikaan joka päivä. Itse oltiin viime viikolla Helsingissä nauttimasta ihanasta tunnelmasta siellä. Mukavaa reissua teille :)

  VastaaPoista
 6. Mukavaa matkaa teille! Hyvin se menee. Olen reissannut vauvojen (en koirien) kanssa lukuisat kerrat junissa ja vain pari kertaa on ollut hiukan ikävää. Toisella kerralla vaihdettiin väärään junaan ja vauva oksensi mun päälle ja jouduttiin vielä odottamaan uutta junaa pari tuntia. Toisella kerralla matkatavarat jatkoi Ouluun, vaikka me jäätiin pois jo Kajaanissa. Siinä meni vaipat ja kaikki...mutta teillä on varmasti mukava reissu!

  VastaaPoista
 7. Moikka,

  moko-market Perämiehenkadulla on kans kiva paikka, ja ihan hyvä wc/vaipanvaihtotila löytyy kans.

  VastaaPoista
 8. No voihan hitsinpimpula. Kovasti ajattelin, että olisin tänään voinut soitella ja kysellä josko oltaisiin nähty. Mutta parempi onni ensi kerralla.

  VastaaPoista
 9. Rimpsukaisa: Matka meni loistavasti, junassa oli ihanan viileää ja tasainen hurina unetti vauvaa :)

  Jonna: Suomenlinna on joka kesä listalla, koskaan en ole sinne asti kuitenkaan ehtinyt..vähän noloa.

  Minja: Kopsautukset on ikäviä, Kerttu saa pienestäkin hipaisusta kauhean dramaattisen itkukohtauksen...kamala olo äidille.

  Satu: Kiva, Turun stokkalla on melkoisen surkeat tilat.

  Villasukka: Täytyypä poiketa jos joskus sattuu eteen! Sophie on paras (vielä kyllä enemmän minun kuin Kertun mielestä)

  Kirjailijatar: Juu, hyvin meni..Junassa voi olla vapaammin kuin autossa..silleen kivempi:) Meille ei ole onneksi sattunut mitään kummempia, vaikka paljon ollaan junalla matkailtu yksin, kaksin ja koirien kanssa.

  Anonyymi: Moko-market on ollut jo pitkään visiteeraus-listalla:)

  Jenni: No voihan höh, ensi viikolla ollaan ainakin alkuviikko Turussa eli sillon vois ehtii nähdä:)

  VastaaPoista