sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

fun club

Viime päivien ilonaiheita on paljon enemmän kuin nämä neljä. 

 • Olen maustanut jugurttia ja tehnyt ruokaa. 
 • Olen järjestellyt kaappeja ja päästänyt irti paljosta painavasta. 
 • Olen ostanut alennusmyynneistä loppuelämänlompakon ja Kertulle isompia vaatteita. Muru on nyt 6630g ja 63cm. Tissiaika on vähentynyt ja pulloaika lisääntynyt, en tiedä onko se hyvä vai huono. 
 • Tilasin uudet sohvatyynynpäälliset ja suunnittelin muutoksia. 
 • Ollaan puhuttu paljon kaupungeista, taloista ja lainoista.
 • Ollaan nukuttu kellarissa, kunnes sielläkin oli niin kuuma, että oli parempi palata yläkertaan. Siellä sentään ilma kulkee ainakin vähän.
 • Olen saanut yhden neulomisprojektin melkein loppuun ja saan kohta aloittaa uuden. Olen siitä innoissani! 
 • Liityin jäseneksi ja tänään aloitan taas jotain mitä ei olisi kannattanut lopettaa.


Kalenterissa ei riitä aika kaikelle kivalle tekemiselle ja olemiselle. Haluaisin mennä sinne ja tänne, tämän ja tuon kanssa. 


Kohta pitää palata opiskeluihin, avata kirjat, kirjoittaa lukujärjestyksiä, suunnitella, lukea, edetä. En jaksaisi vielä.

8 kommenttia:

 1. Meidän kellariin ei valitettavasti mahdu nukkumaan. Mutta alakerrassa on kyllä ihan hyvä. Yläkerrassa paistuu. Talvipakkasilla mentiin sinne nukkumaan, että olisi vähän lämpimämpi.

  Kuulostaa kivoilta teidän kesäpäivät. Kepeää ja suloista :)

  VastaaPoista
 2. Ihana Kerttu ja mukavia kesätouhuja.Olisipa noin energinen olo..Talot,lainat ja kaupungit kuulostaa jännittävältä,isoja keskustelunaiheita.

  VastaaPoista
 3. Hienot kuvat ja hyvät puuhat :)

  VastaaPoista
 4. jee föri! ja muikee kerttu :) myös jäsenyysjuttu kuulostaa kivalta jos se liittyy siihen mihin luulen. mulla tuntuu taas niin oudolta ajatella syksyä, kun ei tulekaan mitään kirjoja eikä lukujärjestyksiä. onneksi se on kuitenkin ihan hyvällä tavalla outoa, vaikka vähän haikeaakin tietty.

  VastaaPoista
 5. Voi mikä ihana Kerttu! Nautihan lomasta nyt täysin rinnoin!

  VastaaPoista
 6. Oi,kuulostaa kivalta ja jännältä! Muutoksia ilmassa..tännekin tarvis! Samoin lisää aikaa..mihin se kaikki oikein menee? Olisi niin paljon tehtävää ja nähtävää,harmittaa kun kaikkeen ei riitä aika.
  Föripaita on söpö ja tuo kuva teistä..ihana:)

  VastaaPoista
 7. Kirjailijatar: Meidän makuuhuone on yläkerrassa, helteillä se on uuni, mutta onneksi nyt jo helpottaa. Tai helteistä vieläkin on, mutta siihen on kai jo tottunut :) Tämä on ollut paras kesä ikinä!

  Rimpsukaisa: Energinen olo tulee ja menee:) Ja isot asiat on mielessä, mutta vasta haaveina...hyvä miettiä kuitenkin jo ennakkoon..

  Minna: :) puuhailtu on ja nyt väsyttää.

  hanna: föri jee jee! Sillä olen nyt matkustellut sinne jäsenyysjuttuunkin :) varmasti aika outoa, kun ei ole lukujärjestystä..mutta ehkä sulla siellä töissä on semmonen askartelu-leikki-päiväuni-aikataulu:)

  Jonna: Nautin!

  Niina: No, aika pieniä muutoksia vielä tässä vaiheessa:) Föripaita on ihan supersöpö! Täytyy hamstrata isompi Kertulle ens kesäks:)

  VastaaPoista