torstai 22. heinäkuuta 2010


Hei ystävät!
Onko jollain ajatuksia ja tai kokemuksia tästä sohvasta? Kyseessä siis Ikean Ektorp. Ulkonäkö miellyttää, mutta olisi kiva tietää miten se kestää käytössä, onko päälliset helppo pestä ja niin edelleen..

5 kommenttia:

 1. Hyvä sohva, pehmeä mutta tukeva. Kestää hyvin käytössä ja päälliset on helppo pestä, tosin ne kutistuu ehkä hiukan, että se takaisin laittaminen on pienen mutta ei mahdottoman työn takana. Ja sitten jos päälliset kuluu, on helppo ostaa uudet tilalle.

  VastaaPoista
 2. Moikka! Päällisistä sen verran, että pese ohjelämpötilassa ja pue ne tyynyjen ja sohvan päälle hitusekosteana, jotta venyvät muotoonsa eivätkä kutistu. Jos pääsevät kuivumaan ihan rutikuiviksi niin voivat kutistua liiaksi.
  Itse ole tehnyt niin, että päällisten kuivuttua sohvan yllä, olen ottanut silittämistä vaativat vielä kertaalleen pois ja silittänyt sitten.

  VastaaPoista
 3. Uudet päälliset saa kohtuuhinnalla. Niitä myydään myös käytettynä paljon esim. huuto.netissä, joten voi hankkia useamman ja vaihtaa välillä. Meillä on kestänyt hyvin ja olemme olleet tyytyväisiä.

  VastaaPoista
 4. Meillä on jo kolmas Ektorp menossa, tällä hetkellä kulmasohva. Se on myytävänä, valkoisilla päällisillä. :)

  VastaaPoista
 5. Meillä oli kyseinen sohva noin nelisen vuotta, hyvin kesti, myytiin eteenpäin seuraavalle. Ei ollut valittamista, päällisissäkään :) /mortillalex.blogg.se

  VastaaPoista