tiistai 20. heinäkuuta 2010

walkabout

Eilen lähdettiin kävelemään suuntavaistojen varassa. Kierrettiin pidempi lenkki kuin osattiin ajatella, mutta löydettiin kaunis seutu ja kivoja taloja. Ihanaa kun näinä päivinä voi tehdä asioita kelloon tuijottamatta. Kokonaisuudessaan reissumme kesti kolme tuntia. Kerttu nukkui, heilutteli jalkojaan ja jutteli pupu-ystävälleen. Onneksi viihtyy vaunuissaan.

Tänään ollaan odotettu sadetta koko päivä. Painavia pilviä, muttei tipan tippaa vieläkään. 

5 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta reissulta! Ja voi apua miten veikeät pöksyt Kertulla! Niissä kelpaa kyllä köllötellä:)
  Täälläkin ollaan odotettu sadetta ja ukkosta..päätä jomottaa ja ilma on paksu,mutta mitään ei kuulu eikä näy. Josko yöllä sitten.

  VastaaPoista
 2. Ukkosta hautoo täälläkin.Tuo on ihana vaihe kun pieni kestää vaunuissaan,sitä on aika vapaa kulkemaan.Myöhemmin tulee se rusina-automaatti-vaihe missä äiti lappaa viihdykettä suuhun jotta edes joskus pääsisi ruokakauppaa pidemmälle :)

  VastaaPoista
 3. Heippa! Niin ihanat farkut/leggarit vauvalla! Meillä on muuten just toi rusina vaihe. Poika ei voi sietää mm. vaatekauppoja, sinne ei oo menemistä ilman rusinoita tms. :))

  VastaaPoista
 4. Päämäärättä kävely on parhainta hupia. Siksi viihdyn isoissa kaupungeissa, kun käveltävää riittää. Mutta onhan täällä kotikaupungissakin vielä kulmia ja katuja, joita ei varmasti ole koskaan kävellyt. Täytyypä lähteä seikkailemaan.

  VastaaPoista
 5. Niina: Ei ole satanut vieläkään..viikonlopuksi luvataan ukkosta. Saapa nähdä..onhan noita lupailtu:)

  Rimpsukaisa: Hihhii :D Naurattaa tuo rusina-automaatti-vaihe! Sitä odotellessa:)

  COCO: Kiitos, ne on kyllä super söpöt:)

  Kirjailijatar: Niin on:) Minä en tunne tätä kaupunkia vielä yhtään..tai siis elinpiirini on aika pieni. Täytyisi seikkailla useammin!

  VastaaPoista