lauantai 24. heinäkuuta 2010

Tänään ei ollut sellainen päivä, että ei tehty mitään.

Tänään ei ollut sellainen päivä, että ei tehty mitään. 

Koeistuttiin sohvaa ja syötiin lihapullia. Illalla siirtelin huonekaluja. Olohuonekeittiössä on taas uusi järjestys. Ja jälleen kerran se tuntuu edeltäjäänsä paremmalta. Järjestys on vaihtunut jo monen monta kertaa ja aina luulen, että kerta on viimeinen. Nyt on kyllä hyvä näin. Tahdotteko nähdä kuvia?
Aloitin tänään myös viherkasviharjoitteluni. Toivoisin olevani viherpeukalo, mutta olen enemmänkin huonomuistinen mämmikoura, jolla ei pysy kastelukannu kädessä eikä mielessä. 
Huomenna jatkuu järjestely (ja viherkasvieni hoivaaminen, sitä ei saa unohtaa), nyt menen peiton alle katsomaan Mma Ramotswea ja neulon samalla koetilkun. Hyvää yötä!

8 kommenttia:

 1. no tietty kuvia ! :):) mun viherpeukaloni on suunnilleen yhtä ei-vihreä, mutta olen harjoitellut parvekekukkien ja tomaatin kanssa uskollisuutta ja pieni hoivaamisvietti on jo syntynyt hehehhe.

  VastaaPoista
 2. ehdottomasti kuvia! :)

  VastaaPoista
 3. Mua niin harmittaa kun multa meni Mma Ramotswet ihan ohi..voikohan ne katsoa jälkikäteen Areenasta? Hmm.
  Ja mä olen kanssa aivan surkea kasvien kanssa..tänään yritin yhtä pelastaa laittamalla uuteen ruukkuun,mutta vähän kyllä epäilyttää. Voi kasviparkoja.
  Ja joo,kuvia!

  VastaaPoista
 4. Mma Ramotswe on kyllä mainio!

  Ja kuvia toivon minäkin! =)

  VastaaPoista
 5. Meinaatteko ostaa sen Ektorpin? Vai istuitteko jonkun muun? Tottakai kuvia haluamme nähdä :)

  Meillä on ollut jo puolitoista vuotta olohuoneen järjestys sama ja se on varmaan ennätys. Nyt pidän tästä kyllä edelleen, että ehkä se ei muutu. Ai niin, huomenna haemme kyllä yhden kirjahyllyn, jonka saamma lahjoituksena, että sen ajattelin tuonne olohuoneeseen kyllä ujuttaa.

  VastaaPoista
 6. hanna: Oon jo kerran muistanut kastella ja huomenna ajattelin hakea lannoitettakin, oon ihan hyvä kasvattiäiti ainakin vielä:)

  anonyymi: :) täytyy ensin järjestellä tämä kaaos...

  Niina: Joo, katsoin ne Areenasta..ne on siellä 2 viikkoa ja ensimmäinen meni minulta just ohi:(

  MrsAgatha: Niin on! Ensin siivotaan, sitten laitetaan kuvia:)

  Kirjailijatar: No juu, kyllä me meinataan jossain vaiheessa se Ektorp ostaa. Oli hyvä istua:) Ja kiva kuulla, että en ole ainoa, joka siirtää huonekaluja sinne tänne!

  VastaaPoista
 7. Kuvia kiitos. Meillä vaihtuu järjestys myös tiuhaan. Se on hyvä että voi vaihdella paikkoja. Se tulee halvaksi, kun ei tarvitse ostaa mitään, kun taas on mielenkiintoista/uutta kotona. Huh olipas vaikeasti selitetty :). Minäkin olen onneton kukkien kastelija. Mieheni sanoo jo vieraille kun tuovat kukkia meille,
  että turha luulla kun ensi kerralla tulette, että kukka olisi vielä hengissä täällä.
  Ihana tuo noppa tuossa ensimmäisessä kuvassa.

  VastaaPoista
 8. Kyllä kyllä kuvia.Meillä ei kuki kuin leikkokukat.Naapurin mummo pyysi kastelemaan ulkokukkiaan viikon ajan pari kertaa päivässä ollessaan reissussa ja selviydyin kyllä kohtuullisen hyvin.Pelko oli persiissä koko ajan ja saldona ainoastaan kaksi kuollutta (valtavaa) amppelia..

  VastaaPoista