maanantai 30. elokuuta 2010

loma jatkuu jee

Ei mun koulu alkanutkaan vielä, jippii! Pari viikkoa aikaa tehdä vaikka mitä. Ainakin kirjoitan kirjeitä (kiitos vastauksista, saatte postia heti kun ehdin ja maltan istua pöydän ääreen!), pesen ikkunat, soseutan ja pakastan, käyn kahvilla ja kakulla (saa tulla mukaan ken tahtoo!) ja varmaan on jotain muutakin tehtävälistalla mitä en nyt vaan muista. Tänään leivon piiraan ja saan kivan vieraan (tahaton, mutta hauska riimipari).

Aijjuu, onko joku menossa viikonloppuna Habitareen? J ei jostain syystä ole kovin innostunut, mutta ihan mielelläni viettäisin päivän aikuisseurassa. Niin ja onko jollain kokemusta habitare+lastenvaunuista?


Viimeiset kuvat Suomenlinnasta. Kuvia olisi vielä vaikka kuinka, mutta ehkä nyt on aika kaivaa kamera taas esille.

6 kommenttia:

 1. Jee! Olipas hyvänmielen postaus ja ihan syystäkin:) Me voitaisiin ehkä ens tai sitä seuraavalla viikolla tulla sinne,pitää vähän pohtia ja suunnitella kun tuntuu että on kaikki taas samaan aikaan. Mutta kyllä me tullaan! :)

  VastaaPoista
 2. Loma on mahtia! Täällä vain yksi päivä enää jäljellä :/ Ja kiitos siitä suklaasta :) Tosi hyvää ja sitä tulee posittua aina ohi kulkiessa pienen herkkupalan. Mies ei ymmärrä hyvän päälle niin ei tartte senkään kanssa jakaa :)

  VastaaPoista
 3. Niina, hyvä :) Pohtikaa ja suunnitelkaa ja kertokaa sitten. Tääl me teit ootellaan:)

  Mila, niin on! Hyvä, että maistui..mun mielestä se oli ihan superhyvää ja just sellasta napsittavaa..Eikä niin miehen mieleen tosiaankaan:D

  VastaaPoista
 4. Minä olen joskus ollut Habitaressa vaunujen tai rattaiden kanssa. Sujui muistaakseni ihan hyvin. Tai en ainakaan muista ettei olisi sujunut.

  VastaaPoista
 5. Ihanat kuvat!Pääsispä Suomenlinnaan,pari vuotta edellisestä käynnistä.Kivoja suunnitelmia :)

  VastaaPoista
 6. Onpa huikean ihana tuo keskimmäinen kuva!!! Mielenkiintoinen!

  VastaaPoista