perjantai 27. elokuuta 2010

paperia
Siivosin kaappeja muutama viikko sitten ja löysin laatikollisen kirjeitä, kortteja ja lappusia. Oli kirjeitä ystävältä, ihanilta tuoreilta kakkosluokkalaisilta, syntymäpäiväkortteja ja kauppalappuja. Yksi ihanimmista pinoista syntyi minun ja J:n kirjeenvaihdosta armeijan ja eri kaupungeissa asumisen ajalta. Lappuset ja paperit on ihania. Kun eilen heräsin päiväunilta, oli puhelimeeni liimattu lappu "Kahvi ladattu <3". Keittiökaapin sisäpuolelta löytyy sydän post-it, jossa lukee "Olet ihana". 

Tykkään kirjeistä ja korteista. Postin hakeminen on joka päivä pieni ohjelmanumero. Harvoin tulee mitään oikeasti kivaa, mutta aina ilmassa on pientä jännitystä. En osaa kai vielä olla kamalan masentunut ja ahdistunut laskuista, joita postilaatikkoon tipahtaa. 

Kaapista löytyneitä kirjeitä selaillessani tuli mieleen sellainen ajatus, että olisipa mukavaa alkaa taas kirjoittaa ihan oikeita kirjeitä. Että tämä on nyt tämmöinen kirjeenvaihtoilmoitus. Äiti, vaimo, opiskelija ja kohta-ope hakee kivaa ja mukavaa kirjeenvaihtotoveria stressittömään kirjoitteluun ja kortitteluun. Jos tykkäät kirjoittaa ja liimata tarroja paperille, niin laita osoitteesi minulle s-postiin outi.vesala(a)gmail.com. 

(kuvat Suomenlinnasta)

7 kommenttia:

 1. Voi miten kivaa! Meidän pitää kyllä jatkaa kirjoittelua,se on päässyt taas hiipumaan. Ja korttien ja kirjeiden saaminen kun on niin ihanaa! Minäkin tykkän hakea postia,vaikka sieltä ei tosiaan mitään erikoista usein tule..mutta jännitystä on ilmassa joo:)

  Kerttu on maailman söpöin! Niin tomera:)

  P.S Kumpi kirjoittaa eka?
  P.S.S Haittaako jo mulla ei oo kivoja tarroja? :)

  VastaaPoista
 2. siis JOS mulla ei oo kivoja tarroja..:)

  VastaaPoista
 3. Hienoa! Minä alan erittäin mielelläni kirjeenvaihtoon! Laitan osoitteeni ja yhteystietoni kunhan suihkuttelen miniAkan kanssa ja laitan unille. Jeee!

  VastaaPoista
 4. Oon kirjoitellu viimeeksi ala-asteella kirjekaverille ja muistelen olleeni kohtalaisen hajamielinen penpal.Ihan kauheen kiva idea mutta tiedän ettei se hajamielisyys oo mihinkään kadonnu,korkeintaan jalostunu saamattomuudeksi joten toivottelen sitten vaan kivoja kirjeitä teille,vähän kateellisena.

  VastaaPoista
 5. lappuset on just parhaita. meillä on aina välillä aamiaispöydässä joku lappu myöhemmin heräävälle, ja kuinka kiva niitä onkaan lukea. ja kirjoittaa. myös postissa kulkevat jutut on mun mieleen! :)

  VastaaPoista
 6. Postin hakeminen on aina jotenkin ihanaa. Jotenkin olen aina iloinen ja otettu, jos nimelläni saapuu vaikka laskukin. Oi, joku muisti! ;D

  VastaaPoista
 7. Niina: Niin pitää! Kirjoita sinä eka (sain aika monta kirjekaveri-vastausta niin menee tässä niiden kanssa nyt hetki) Jään siis odottamaan postia ;) Kerttu on tomera, hihittelen tota kuvaa usein:)

  Ps. Voit korvata tarrojen puutteen kivoilla piirustuksilla :)

  RuusuLiisa: Noni, nyt sitten vaan posteljoonit töihin:)

  RimpsuKaisa: Hihi, no en kyllä itsekään ole ollut kovin tunnollinen kirjoittelija..enkä varmaan vieläkään:)

  hanna: Juu, aamupalaviestit on ihania myös..joskus piilottelin taskuihinkin jotain lappusia..

  Maiju: Totta! :D

  VastaaPoista