maanantai 30. elokuuta 2010

kotipuuhia
Eilen otin karkulaiset pois ja laitoin satulan tilalle. Kertun mielestä se oli ihan mahdottoman hauskaa! Aina kun nitojasta kuului kova pamaus, alkoi Kerttu kikattaa ihan hillittömästi. Hassu vauva! 
Tänään olen totutellut uuteen, rauhallisempaan tunnelmaan keittiö-olohuoneessa ja tykännyt aika paljon. Kattolamppu pitää vielä siirtää ja siihen tarvitaan Jaakkoa. Minun pituus ei riitä tikkaillakaan. Ja huomaatteko, että viherkasvini kukoistaa. Se toinen joutui yläkertaan arestiin kun alkoi nuokuttaa lehtiään. Ajattelin, että se saisi siellä enemmän aurinkoa. Näyttää kyllä siltä, että sen ahdinko on vain syventynyt.
Illemmalla juotiin teetä ja puhuttiin afrikasta. Kiitos ihanasta seurasta ja tuliaisista Hanna, mennään pian föri-safarille! 

8 kommenttia:

 1. Oi,näyttää kivalta,kaikki! Ja kuulostaakin. En malta odottaa,että pääsen myös näkemään kaiken:)
  Ja ehkä,jos ootte tosi kilttejä,mäkin tuon tuliaisia:)

  VastaaPoista
 2. Minulla sinnittelee vain peikonlehti ja sekin aika maata viistäen. Perin töissä edelliselta huoneen valtiattarelta viisi upeaa huonekasvia ja olen saanut ne pidettyä jo neljä kuukautta hengissä. Se on minusta hieno saavutus!

  VastaaPoista
 3. Meilläkin ollut tänään kotipuuhailua ohjelmassa ja vaikka se masentavalta aluksi kuulostikin, on nyt ihana olla puhtaassa kodissa. Lähinnä siis siivouspäivästä oli kyse, pientä rymsteerausta harrastin jo viikonloppuna.

  Ja heh, mullekin tuli fiilis että sisustustauluun voisi kankaan vaihtaa, mutta olkoot nuo Purnukat nyt seinällä ennen kuin muuta keksin ja saan aikaiseksi. Verhoihinkin olen kyllästynyt, mutta just viikko sitten vihdoin ompelin isoon sohvatyynyyn päällisen verhon ylijäämäkankaasta niin ei kyllä ihan heti vaihdeta :D

  Laitoin sulle muuten s-postia!

  VastaaPoista
 4. Tykkään niin tuosta kankaasta, meillä on juuri samasta pitkät verhot täällä kotona!
  Mukavaa syksyä=)

  VastaaPoista
 5. teen ja herkkupiirakan lisäksi myös teekannu oli aika ihana!

  VastaaPoista
 6. Niina, me ollaan tosi kilttejä aina:)

  Kirjailijatar, se on hieno saavutus! Viherkasvit on hankalia tyyppejä!

  Onneli, rymsteeraus on kyllä kivaa! Mulla vaan yleensä asiat tuppaa jäämään puolitiehen ja sitten elellään keskeneräisessä..ei se kai niin vaarallista ole:) ja purnukathan sopii mainiosti syksyyn (ja jouluun)!

  SUNELLS, kangas on ihana! Mukavaa syksyä sinullekin:)

  hanna, no eiks ookin! Pitäis vaan käydä useammin teevieraita, että pääsis kannukin käyttöön:)

  VastaaPoista
 7. Mikä sulla on tuon (ihanan!) sisustustaulun taustalevynä? Haluaisin kans kokeilla tehdä. :)

  VastaaPoista
 8. Tiina, se on sellainen puukiilakehys, ostettu taiteilijatarvikekaupasta :) Niitä on kaiken kokoisia, eikä ollut muistaakseni kovin kallis edes. Siihen sitten pingotin kankaan.

  VastaaPoista