perjantai 12. marraskuuta 2010

---


Saisi välillä vähän paistaa aurinko, että ei olisi näin nuutunut olo. Teetä ja kahvia menee litratolkulla. Tänään yritin ottaa voimapäiväunet Kertun kainalossa, mutta Kerttupa päätti käyttää naamaani muovailuvahana. Ei sitten nukuttu, vaan hassuteltiin. Hyvä niinkin.
Meillä on tällä viikolla ollut Kertun kanssa salaisia isänpäiväpuuhia ja eilen syötiin sushia seitsemän kuukauden kunniaksi. Toinen meistä tyytyi mangososeeseen ja ihmisille huuteluun. Hymyili niin, että kaksi alahammasta näkyi takapöytään asti. 


Ps. Kiitos teille edelliseen postiin tulleista kommenteista! Olette mahtavia ja aion testata ohjeitanne..heti kun minä ja avokado olemme sopivassa mielentilasta. Toivon kyllä, että meistä tulee kavereita.  

4 kommenttia:

 1. Joo, valoa kaivataan! Muutama sentti ihanaa lunta ja auringonpaistetta :) Ja tosiaan, joku päivä susheillaan!

  VastaaPoista
 2. täällä toinen nuutunut nuuttipukki. ei tee hyvää ihmiselle marraskuu ei. me ollaan muuten fanitettu eetun kans kertun seitsemän uutiset -pätkää ja naurettu itsemme monet kerrat jo kuoliaaksi. vitsit se on hyvä!! ps. hän myös lupasi auliisti joku kerta viihdyttää kerttua jos me halutaan juoda hetki teetä rauhassa ;)

  VastaaPoista
 3. Kauniilta naamasi näyttää, vaikka sitä onkin käytetty muovailuvahana :) Tai ehkä se niksi on juuri siinä.

  VastaaPoista
 4. Jenni: Auringonpaiste ois kiva, sais otettua joulukorttikuvan :) Ja sushii ehdottomasti joku päivä!

  hanna: se video on kyllä niin hassu :) tuon kertun joku päivä viihdytettäväksi ja itseni juomaan teetä ja puhumaan järkeviä aikuisten asioita :) koitetaan selvitä marraskuusta, kohta on joulu jeee!

  Kirjailijatar: siinä se niksi on :)

  VastaaPoista