maanantai 29. marraskuuta 2010
Sunnuntaina jatkoin joulumyyjäisteemalla. Taidemuseolla Aura Street Marketin kojut ja sen jälkeen pullaa kahvilassa. Myyjäis- ja pullakaverina mitä mainioin rouvasihminen. Harmi vaan, että taidetaan molemmat olla hitaasti lämpenevää sorttia, juttu lähtee lentoon vasta kun pitäisi jo melkein lähteä kotiin. Joka tapauksessa, virkistävää! Kerttu sai myyjäistuliaisina oman pehmokameran. (Ei kyllä voittanut äidin kameraa mielenkiintoisuudessa.)
Illalla syötiin hyvässä seurassa hyvää ruokaa. Kun lähdettiin kotiin ravintolasta, pikku-mimmi sammui kuin saunalyhty. Ei herännyt sisälle kannettaessa, nukkui haalarissaan pitkän tovin. Isovanhempien viihdyttäminen on rankkaa puuhaa.

Tänään olen neulonut niin, että rannetta vihloo. Luen tenttikirjaa, kirjoitan muistiinpanoja ja heilutan puikkoja samaan aikaan. Kyllähän sen tietää, että ei siitä mitään sillä tavalla tule.

2 kommenttia:

  1. En ehtinyt tuonne myyjäisiin, vaikka meinasin. Tuntuu, että Turussa tapahtuu nyt niin paljon, ettei ehdi millään joka paikkaan. Ja välillä on niin kiva vaan linnnottautua kotiin, lukea ja juoda lämmintä. Mutta hieno tuo ensimmäinen kuva, aavistin heti, missä olet ollut.

    VastaaPoista
  2. kiitsa vaan itsellesi, on se hauska kun kaksi opee istuu saman kahvipöydän äärelle vähän parantelemaan tätä ympäröivää yhteiskuntaa:) pitää ens kerralla varata riittävästi aikaa ettei tarvi kesken parhaiden juttujen lähteä kotiin!

    VastaaPoista