sunnuntai 21. marraskuuta 2010

viikon tähtihetketTämä viikko on ollut tosi hyvä.

Tein koko viikoksi ruokalistan ja sitä ollaan seurattu hyvin, muutama hairahdus, mutta ei yhtäkään kiukkuista kaupassakäyntiä. Melkeinpä koko viikko pärjättiin yhdellä isommalla kauppareissulla. Helpottaa eloa, kun tietää mitä minäkin päivänä tekee ja syö. Maanantaina tein kalapullia ja niistä tykkäsi eräskin, joka ei kalaa halua syödä ellei kyseessä ole kalapuikko. Tämä eräs otti ihan kermaviilitillikastikettakin, vaikka vihaa syvästi tilliä. Ja tänään tämä eräs toivoi ensiviikon listalle kalapullia. Ja niitähän sitten tehdään. Muuten lista on vielä tekeillä..ainakin kanakeittoa pitää kokeilla.

Tämän viikon paras päätös oli jättää tentti tuonnemmaksi. Sen jälkeen helpotti heti. Olen lukenut kirjaa ja käynyt lehtikasaa läpi. Olen maannut rähmälläni lumessa ja ottanut ihania joulukorttikuvia pienestä punaposkesta. Pieni punaposki menee ympyrää ja takaperin, nousee puoliksi kontilleen, mutta ei mene eteenpäin. Kyllä hän silti ihan kiitettävän nopeasti saa napattua koiran jalasta kiinni, tunkee lehden sivun suuhunsa, maistaa maton reunaa ja repii hoitolaukusta vaipat ulos. Niin pulunen kulta!

Perjantaina olin opena ja se oli kaikessa sekavuudessaan oikein hauskaa. Seuraavalla kerralla kyllä pitää muistaa ottaa pilli mukaan. Liikuntasalissa ilman sitä on melko vaikeaa saada koko luokan huomio. Mutta selvisin. Ja olen ylpeä itsestäni. Menen huomennakin ja loppuviikosta. 

Millaisia tähtihetkiä teillä?

5 kommenttia:

 1. Meillä koko viikonloppu oli tähtihetkiä.
  Me ollaan myös käytetty tuota ruokalista systeemiä. Se on sitten loistava. Helpottaa elämää paljon. Huomenna meillä on listalla kukkakaalia eräälle joka ei syö kukkakaalia. Toivottavasti menestys on yhtä hyvä, kuin sun kalapullilla.

  VastaaPoista
 2. Taisitkin jo lukea,mutta tähtihetkiä oli tänään aamupalapulla,lyhyet päiväunet sohvalla,hepan näkeminen pulkkareissulla ja sen jälkeen hepan leikkiminen ja Pepin nauru ja ilo..niihin ei kyllästy koskaan. Ja nyt,tummasuklaa minttutäytteellä. Oi nam.

  Ihanaa kuulla että teillä on ollut hyvä viikko! Ja hyvä että ruokalista on toiminut! Ehkä mäkin voisin kokeilla sitä joku kerta,kauppa-ahdistus on liian tuttua:(

  Ja voi ei,voin vain kuvitella miten söpöjä kortteja saatte aikaiseksi tuon söpöläisen kanssa! Miedänkin pitäisi pitää joulukorttikuvaukset (kuulostapaa hienolta,heh!) mutta siirrän ja siirrän sitä vaan ja kohta on jo joulukuu apua!

  Mutta,soitellaan alkuviikosta ja toivottavasti nähdään loppuviikosta! :) haleja sinne!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa mukavalta viikolta. Ja kivaa, jos saa jonkun hylkäämään ennakkoluulonsa. Meillä on koettu monta sellaista hetkeä :)

  Täälläkin pieniä arkisia iloja, yhteisiä aterioita kynttilän valossa, kävelyjä lumisessa metsässä, uusia musiikkituttavuuksia, skypettelyä toiselle puolelle maailmaa...Mukavaa ensi viikkoakin sinne!

  VastaaPoista
 4. Ihana viikko teillä! Meilläkin oli, toivottavasti tästäkin tulee. Ihan alkuun toivon, että pikkutytöt parantuu kuumeesta.

  VastaaPoista
 5. Anna: Helpottaa elämää tosi paljon. Toivottavasti kukkakaali osui ja upposi :)

  Niina: Ei kaupassa ikinä muista mitä piti ostaa, listan kanssa on kyllä tosi helppoa :) Kannattaa kokeilla. Hyviä tähtihetkiä sulla, maistuis mullekin :)

  Kirjailijatar: Arkiset ilot on niitä parhaimpia!

  Jonna: Voih, toivottavasti pienet ovat jo parantuneet!

  VastaaPoista