keskiviikko 24. marraskuuta 2010


Pitäisi olla jo nukkumassa, mutta en nyt malta. Eikä väsytäkään vielä. Piti mennä kaupungille, mutta puhjennut rengas esti aikeet. Piti lukea artikkeleita, mutta keksin parempaakin tekemistä. 
Eipä noilla pitäisi-asioilla ole mitään väliä, kun ne ovat vaan sellaisia pitäispitäis-marinoita. Tärkeimmät asiat on ne mitä on tehty. Yritän päästä eroon pitäis-marinasta. Toinen mitä opettelen on eiolemultapois-mantra. Liikaa huolehdin, marisen, jupisen ja puutun muiden asioihin. Pitäis-asiat kirjoitan listaan ja teen niitä sieltä sitten sitä mukaa kun ehdin.

Tänään annan erityismaininnan näille asioille:

keksin ihan hyvän kuvistyön huomiseksi
suunnittelin huippuhyvän kierrätysaiheisen tunnin perjantaiksi
kiukustuin muutaman kerran, mutta näytin mörrimöykyille ovea
sain kerttusen hyvälle tuulelle kivalla laululla
tein kanakeittoa ensimmäistä kertaa ja siitä tuli tosi hyvää, ja tulista 
pesin kaksi koneellista pyykkiä
luin sanomalehden
tänään on tasan kuukausi jouluun

hyviä unia!

5 kommenttia:

 1. Kauniita unia sinnekin! Minulla on tuollainen pitäisi-lista päässä, mutta suhtaudun siihen onneksi kovin välinpitämättömästi. Elämä on tainnut opettaa armeliaisuuttaa omaa itseä kohtaan. En jaksa vaatia itseltäni niin paljon, riittää kun tekee kylliksi. Hyvää yötä!

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti elämä on armollinen ja noihin mainitsemiisi asioihin kasvaa ja oppii. Hyvät yöt ja hienoa että keksit huippuhyvän kierrätysaiheen. Kierrätys on kivaa!

  VastaaPoista
 3. Samoja opetteluja täällä, varsinkin tuo pitäis ja olispitänytjoaikaasitten mutinat olis hyvä jättää vähemmälle. Toivottavasti oli hyvät unet sitten lopulta :)

  VastaaPoista
 4. Pitäisi-asioita täälläkin vaikka kuinka paljon..osa ihan tärkeitäkin,mutta yriän olla stressaamatta. Vaikeaa,vaikeaa..
  Ja mitä se rengas sillein puhkesi? Höh!

  VastaaPoista
 5. Kirjailijatar: Kylliksi on hyvä!

  Satu: Armollisuutta toivoisi ihan jokaiselle... Ja kierrätys on pop, mutta ei ilmeisesti kuudesluokkalaisten mielestä ;)

  Inka: Hyvät oli unet :)

  Niina: No se vaan puhkes, mä heivaan noi rattaat kohta jonnekin,koko ajan vaan murhetta niiden kanssa. mur

  VastaaPoista