perjantai 20. toukokuuta 2011
Mekko on tehty ihanat mekot ja tunikat -kirjan ohjeella ihanasta Nanson pussilakanasta. Meillä on nykyään tuplapeitto ja kaikki kivat pussilakanat jäävät vaille käyttöä. Tähän mekkoon pehmeäksi nukuttu kangas sopi täydellisesti! Oi onnistumisen iloa!

8 kommenttia:

 1. Ja lisäksi tuo kuosi on minusta ihana! Olen etsinyt tuota pussilakanaa kaupoista tyttärelle, mutta ei ole tullut vastaan.

  VastaaPoista
 2. Ihana mekko!! Ja tuo taitaa olla juuri se kaava mitä olen ihaillut pitkään..koskakohan mäkin saisin ompeluinnostuksen? :)

  VastaaPoista
 3. tulipas siitä hieno!
  millonhan tulee se päivä, kun mä alan ommella jotain ja siitä tulee semmonen että kehtaan käyttää. tarvis varmaan hommata äitin kone tänne ja aloittaa vaan armoton treenaus. teoriassa osaan kyllä mielestäni ihan ommella, mutta sitten käytännössä niissä aina menee jokin pieleen.. :)

  VastaaPoista
 4. Ihana tapa hyödyntää pussilakana. Itse olen aina harmitellut kun Nansoa on voinut metritavarana ostaa vain trikoona, kun pelkkään kangastarpeeseen ei ole lakanoita raaskinut ostaa.

  Sama kirja itselläkin ja aikaa sitten merkitty lempparimekot, nyt hyllyssä on myös Surrur, eikä tiedä mistä aloittaa ja no, aikaakin on vasta heinäkuussa joten ehtiihän tässä haaveilla...

  VastaaPoista
 5. Kiitos vaan kaikille:)

  hanna, mullakin on teoria ja käytäntö vähän ristissä..mutta nyt oon ollu yllättävän hyvä käytännössäkin :D kaikki alkaa siitä, että nostaa ompelukoneen pöydälle :) vois alkaa pitää jotain marttakerhoo!

  Onneli, eiks vaan! ja lakanasta riittäisi vielä toiseenkin samanlaiseen :) Valmiiks mietitty on puoliks tehty :) Mä vielä haaveilen omasta surrurista.

  VastaaPoista