tiistai 10. toukokuuta 2011

Viikonloppuna


...kokeiltiin nurmea varpaiden alla ensimmäistä kertaa, aluksi se oli ihan kamalaa..lopuksi jo ihan ok. Mutta syliin piti päästä ja äkkiä. Paljon kivempaa oli keinua ja keinua ja keinua...Vaarikin unohti formulat..kahdesti... tuo alle metrin mittainen tuntuu aika usein pistävän kaiken sekaisin.

...nautittiin yllättävästä lämmöstä. Koirat makoilivat kuistilla ja käänsivät vain välillä kylkeä. Pahin auringonpalvoja kiipesi rohkeasti jopa pöydälle. Ajatteli kai olevansa lähempänä tuota ihmeellistä lämmönlähdettä. 

...ajeltiin Tampereelle juhlimaan 1-vuotiasta. Hauskat juhlat ja hyvää syötävää. J muistelee edelleenkin suklaaleivoksia. Minä ihmettelen missä vaiheessa näistä meidän pirpanoista on tullut isojapieniä yksivuotiaita? Toivottavasti nähdään taas pian.

...puhuttiin taloista, kodeista ja tonteista. Parin vuoden kuluttua asia on ajankohtainen. Nyt suunnitellaan ja mietitään. 

Tänään niistän nenää ja juon teetä.

2 kommenttia:

  1. ihana kuva! ihme juttu että se nurmikko muitakin kun iitaa kummastuttaa.. mikähän siinä on outoa? tuntuu hassulta varpaiden välissä?

    meilläkin koira haluaisi vain maata takapihalla ja ottaa aurinkoa. ja kun komennetaan sisälle, maataan siinä kohdassa mihin ikkunasta paistaa aurinko lattiassa.

    VastaaPoista