keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Olin jo menossa nukkumaan, kun päätin vielä katsella viime kesän blogimerkintöjäni..kahlasin läpi koko kesän ja alkusyksyn. Niin kepeää, iloista ja värikästä. Ja sitten, selvästi, syksymmällä tuulen suunta muuttui, tuli paha olo, paha mieli. Ymmärsin siinä samalla sitten, kuinka kovan kolauksen olen sisuksiini saanut. Ja kuinka moneen asiaan se on vaikuttanut.

Tänään koin toisenlaisen kolauksen. Fyysisemmän. Tuijotin kattoa ja kuulin onneksi sanat: hyvänlaatuinen se ehdottomasti on, sitä ei tarvitse murehtia.

8 kommenttia:

 1. Huh helpotusta! Hyvä hyvä.

  Toivottavasti syksy on jo muuttunut aurinkoisemmaksi kevääksi ja paremmaksi mieleksi <3

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä ja kovasti aurinkoa teidän perheellenne!

  VastaaPoista
 4. hui. varmaan aika epätodellinen olo sellaisia kuunnellessa, vaikka hätää ei sitten ollutkaan. asiat osuu kohdalle aina niin yllättäen, eikä tuleviin voi koskaan kunnolla valmistautua.

  VastaaPoista
 5. Laura, helpotus tosiaan! Kevät on tuonut paremman mielen, kyllä :)

  Rukia, kiitos!

  hanna, oli se kyllä epätodellista. muistutus taas siitä, että on elettävä nyt ja tässä..ei huomenna tai eilen.

  VastaaPoista
 6. Minusta sinä olet runotyttö, arjen nauttija, ja minä tuo hyvin tavallinen ihminen http://sansunblogi.blogspot.com/2011/06/runotytoista-ja-tavallisista-ihmisista.html :)

  VastaaPoista
 7. Laura, oli hyvä teksti! Ja kadehdin kyllä niitä eteerisiä arjen hetkistä nauttijoita..ja ehkä sen takia oon itekkin yrttänyt hiljentää ja pysähtyä. Mutta kyllä mä silti useimmiten sählään ja räyhään ja oon kaikkee muuta kun eteerinen runotyttö :D Etkä sä oo hyvin tavallinen ihminen. Hyvin tavallinen ihminen ei olis innostunut Muumimaailmasta niin ku sä :D

  VastaaPoista