perjantai 8. toukokuuta 2009

new new


Tuli siitä aika lyhyt. Olen jo melkein tottunut ja paniikkiahdistus voieimunhiuksetonkauheetyyyhiiihhaluunvanhattakasin on jo mennyt ohi. Ostin tänään kolme ihanaa tukkatuotetta ja nyt hymyilyttää jo! 
Oltiin Helsingissä (ollaan siis nyt Espoossa, huomenna Vammalassa ja sitten kukatiesmissä) ihmettelemässä ja kummastelemassa. Tukkatuotteiden lisäksi ostin Korresilta aurinkovoiteen kasvoille (ja sain ihania näytetuotteita, ah rakastan minijuttuja), sukkahousuja (meinasin saada kiukkukohtauksen Lindexin sukkishyllyllä ja oli muutenkin huonoin Lindex ikinä!! ja mä rakastan Lindexiä.. yhyy..raukkaparka on pilattu!)
Nyt toivun kaikista kiukutuksista ruotsin oppimispäiväkirjan+palautteen kanssa. Kohta herkkupastaa ja valkkarii made by J (ei J kyllä sitä viiniä tehnyt). Minä toimin vaan apukokkina, eli henkisenä tukena.
Reflektointivelvollisuudet kutsuvat.

6 kommenttia:

 1. Hiukset ovat tosi kivat:)Ihan livenäkin:D

  VastaaPoista
 2. Söpö tukka! Tahdon nähdä sen livenä pian:)
  Mäkin petyin Lindexin sukkahousuvalikoimaan tänään,höh. Mutta minituotteet on parhaita!

  VastaaPoista
 3. Jenni: kiitti! oli kiva olla ihan multasena siel torilla, ku yks vaan viuhotti ohi niin fiininä ja nättinä :)

  niina: On se ihan söpö juu :>
  mun piti ostaa ihonväriset sukkikset ja olin ihan hajalla ja hukassa ja raivona. camel sand suntanned..whaaaaat?? voi olla että laitan kuitenkin mustat. ne on niin turvalliset.

  VastaaPoista
 4. Jipii jipii Vammalassa nähdään! :) Ja tukka on ihana edelleen :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan ilmava tukka, saa itsekin miettimään vaihdosta. Kesähän tuosta jo tulee mieleen :) Kiitos niin kamalasti muuten ihanasta kohteliaisuudesta, minä pohdin sitä koko päivän, ihanimpia ikinä.

  VastaaPoista
 6. Parolan asema: hii, kiva kuulla :>

  VastaaPoista