keskiviikko 6. toukokuuta 2009

yleisön pyynnöstä

Koska minulla on muutama lukija, joita en näe joka päivä ja jotka eivät siis saa katsella mun kynsiä ja kuunnella kynsijuttuja ihan joka päivä niin tässä kuva. Nyt on ihan perusranskikset plus nimettömissä, pikkurilleissä ja peukuissa kukkaset. Ja siis kyseessä geelikynnet ja oman kynnen vahvistus.
En ole vieläkään ihan varma ovatko tämmöset hömpötykset mun tyyliset, mutta en oikein osaa olla ilmankaan enää. Omat kynnet on tosi heikot ja huonot, niin näin saan siistit kädet pitkäksi aikaa.


ps. Parolan asema blogissa iiiihana arvonta! Kannattaa tutustua blogiin muutenkin.. 

4 kommenttia:

 1. I-HA-NAT. itse luovuin niistä kokonaan, ei ne pysyneet. toiveena olisi jos joskus sais omat kynnet niin pitkiksi, että ne voisi geelittää ja koristella..
  *kadehuokasu*

  VastaaPoista
 2. mun kynnet oli ihan nysät kun laitettiin ekat, mutta geelien kanssa ne kasvaa hyvin.. Joudun pitään ne aika lyhyenä, että pystyn oleen töissä. Ja ihan niihin nysiinkin laitettiin noi ranskikset ja koristelu :) Häissä mulla oli pidemmät ja muutama kynsi jatkettu tipeillä.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat kynnet! Mä olen kans pohtinut niiden laittamista, mut en oo ihan varma onko ne kuitenkaan mun juttu. Mutta aivan suloiset ovat :)!

  VastaaPoista