sunnuntai 17. toukokuuta 2009

opetuksia elävästä elämästä

Eilen töiden, uusien pottujen ja kalan jälkeen taistelin nokosia vastaan ja aloin urheasti tehdä käsityön raporttia. Sain kasattua jonkinlaisen dokumentaarion siitä, mitä olen tehnyt (tai jättänyt tekemättä tässä tapauksessa) ja siirryin kuvataiteen pariin. Vielä euroviisujen aikaan kirjoittelin lokikirjoja ja pohdin oppimistani, mutta pisteiden laskun puolivälissä oli pakko laittaa silmät kiinni ihan hetkeksi. 
Heräsin sitten vähän ennen kahta sohvatyynyn kuva poskessani, aivan sekaisin ja ihmetellen mitä telkkarille, kännykälle ja tietokoneelle pitäisi tehdä. Lähdin yläkertaan Papu toisessa kainalossa, kannettava ja huulirasva toisessa. Palasin alas hakemaan kännykkää ja tuomaan tarpeettomat kannettavan ja huulirasvan alas. Päästyäni takaisin ylös huomasin, että olin taas unohtanut kännykän alas  ja jouduin lähtemään vielä toisen kerran sitä hakemaan. Tämän jälkeen kiukuttelin vessassa väsymystä hampaidenpesun ajan ja kaaduin sänkyyn. Koomasta heräsin vasta kun aurinko jo paistoi kirkkaasti. Ylös pääsin liian myöhään ja nyt olen koko päivän viettänyt koneella reflektoiden oppimistani ja kuviksen töitä. Loppu alkaa häämöttää onneksi, mutta bilsan kirjoja en ole ehtinyt vielä avatakaan. Luulenpa, että käyn katsomassa millainen tiistain tentti on ja suoritan sen suosiolla vasta syksyllä.

Tämän viikonlopun (l)opetus: Aloita ja lopeta ajoissa.

3 kommenttia:

 1. Voi hassua:) Kuulostaa ihan mun elämältäni..oon samanlainen höperö koko ajan,en vain herättyäni kesken unien. Hoh hoh.

  VastaaPoista
 2. Mutta eikö tieto menekään parhaiten päähän kun nukahtaa kouluhommien päälle? Mä oon aina luullut, että se toimii niin... Reippaana eilen tenttasin Tommia tenttiä varten, mutta nukahdin ennenkuin se sai vastattua...:)

  VastaaPoista
 3. niina: no huh..ei oo helppoo!

  Jenni: voi eiii, oot kyllä reipas tentaattori :D:D koska nukuin tietokoneen päällä, niin tais mennä päähän vähän liikaakin tietoo :))

  VastaaPoista