sunnuntai 10. toukokuuta 2009

roadtrip

Olipahan hauska viikonloppu!
Ellivuori oli yhtä viehkeä kuin kolme vuotta sitten. Tiet olivat yhtä mutkaisia ja mäkisiä kuin kolme vuotta sitten ja miehellä aamulla yhtä huono olo kuin kolme vuotta sitten. 

Juhlissa oli ihanaa ruokaa, hauska tietokilpailu (kirjoittaja kuului voittajajoukkueeseen, palkinnon esittelen blogissa myöhemmin!), hyvää musiikkia (pääsinpä tanssimaankin), hurja trampoliini ja mukavaa seuraa.

Asuna piti olla jotain ihan muuta, mutta pari tuntia ennen juhlien alkamista, matkalla Vammalaan, löysin Humppilasta Marimekon mekkosen kolmellakympillä. Tälle mekolle ei voinut sanoa ei, vaikka se olikin hitusen liian suuri. Marimekon lempparineule peitti sen kuitenkin hyvin. Ja uusi tukkakin meni kivasti pinneillä juhlasykerönykerönutturasutturalle. Hyvä tukka, hyvä!

Sanoin J:lle, että on vaan ihan normaalisti. No tässä teille normaalia sitten. 

5 kommenttia:

 1. Mullekin on aina ihan vakkari piipahtaa Humppilassa ja harvoin sieltä Marimekon myymälästä tyhjin käsin lähtee...

  Toi neule on muuten tosi hyvä löytö! Menee varmaan monen kanssa.

  VastaaPoista
 2. Herttainen: Jännä paikka se Humppila, olis ollut vaikka mitä kivaa :) Ja ihan totta, tuo neule sopii kaiken kanssa juhlamekoista farkkuihin. Ja huomasin vasta myöhemmin, että se on 100% silkkiä.. Kyllä tulee sitten hyvä mieli kun tekee hyviä löytöjä!

  VastaaPoista
 3. Oi taas ihana löytö! Ja vaan 30 e,en voi uskoa! Murrr,täällä ale-hinnat on ihan eriluokkaa:(

  VastaaPoista
 4. Heh:D Mä luulen, että toi on sellaista normaalisti oloa.. Ainakin mitä vappua muistelen, ja sitä kuvaamista jokipaatilla:)

  VastaaPoista
 5. niina: juu,kävi tuuri :>

  Jenni: toi on ihan normaalia :D

  VastaaPoista