sunnuntai 17. tammikuuta 2010

25


Syntymäpäiväni alkoi amerikkalaisilla köyhillä ritareilla vaahterasiirapin ja tomusokerin kera.
Päivä päättyi makeaan tunteeseen masussa.
Ahkerointi kannatti, juhlat olivat juuri sellaiset kuin halusinkin. Kiitos vielä kaikille juhlavieraille ja apureille. Lämpöisin kiitos J:lle, joka toteutti sankarin leivostoiveet ja tsemppasi kun ompelukone meinasi lentää hankeen. Pus pus !

8 kommenttia:

 1. ihanat värit ! ja mitkä herkut.. teidän koti taitaa kans olla kyllä sellainen herkkupala että ! ainakin kuvissa näyttää aina niin kauniilta ja suloiselta.

  VastaaPoista
 2. Kiitoskiitoskiitos vielä kerran! Oli ihanaa ja masu on vieläkin ihan pallona kaikista herkuista:)) Toivottavasti nähdään taas pian!

  VastaaPoista
 3. hanna: hihi, paikoitellen ja ajoittain tää koti on herkkupala, mutta löytyy täältä myös niitä mörköluolia, jotka pursuilevat sekalaista sälää ja odottavat siivousta. Niitähän ei toki blogiin kuvata ;)

  niina: Kiitos kuules itsellesi muru! Selailen kalenteria lähiaikoina ja yritän etsiä sopivan ajan Hämeen vierailulle :)

  VastaaPoista
 4. Myöhästyneitä onnitteluja täältä päin, ja ihana kuulla masuasukista :D Ihanan pirteät kuvat, ja värit! Niin energisoivaa ah!

  VastaaPoista
 5. Parolan asema: Kiitos, kiitos :) Kyllä tuo sokerimäärä riittää antamaan energiaa moneksi päiväksi :D Ja jotenkin tuo värikkyys saa kyllästymään talveen ja odottamaan kevättä kahta kauheammin.. oi oi...tulis jo.

  VastaaPoista
 6. No voi härredyydeli mitkä pirskeet! Onnea ikääntyneelle! Ihanan näköistä kaikki ja tuo leivinuuni, viherrän.

  Ja voi pehva, nyt kuin luin Parolan aseman kommentin muistin että unohdin osallistua arvontaan, jonka palkinnon kirjain olis sopinut meille enemmän kuin hyvin :) No, mies vain kiittää kun ei tule lisää tavaraa...

  VastaaPoista
 7. Herttainen: Kiitos, pirskeet oli kyllä hurjat. Kaamee sokerikrapula seuraavana päivänä :D

  VastaaPoista
 8. Mahtavat systeemit ja mikä kattaus. Ihana tuo Louekarin Elefantti tyygi tuolla taustalla. I love it !

  VastaaPoista