maanantai 11. tammikuuta 2010

maalia

Lähtötilanteena valkoseinäinen ullakkohuone. Tässä kirjoista ja puteleista riisuttu versio...Me keskityttiin Papun kanssa lepäilyyn ja neulomiseen.. Oltiin enemmän seuralaisia kuin apureita.

Tällaiseen mutaan päädyttiin värissä. Takorauta sävyltään.

Ensimmäisen kierroksen jälkeen seinä oli huolestuttavan epätasainen. Lasikuitutapetti asetti omat haasteensa. Maalausassistenttien haasteet olivat pehmeämmissä materiaaleissa. Kuinka saada untuvapeitto ja -tyynyt parhaiten muokattua mukavaksi unipesäksi.
Toinen kerros maalia pintaan ja huonekalut paikoilleen.
Tuoli pitää paikkaa pinnasängylle.En malta odottaa, että pääsen järjestelemään huoneen vauva-valmiiksi!

10 kommenttia:

 1. Super hieno! Aivan mun makuun! Sängynpäätykin on aivan mahtava. Mistä se on peräisin?

  VastaaPoista
 2. Hmm,molemmat kyllä hienoja,valkoisena ja tummana. En ole ihan noin tumman ystävä,siis seinässä,mutta sitten taas toisaalta..teillä on siellä kyllä niin paljon valkoista muuten ja tuo ikkunakin. Eli ei varmaan ole liian synkkää:) En malta odottaa,että pääsen näkemään livenä!

  Ja siis,avustajathan on ihan hirveen tärkeitä! Mitä siitä nyt tulisi jos kukaan ei olisi avustamassa? ;D

  VastaaPoista
 3. Uuuuuu:D kauheen aikuisen näkönen!!! Upee!

  VastaaPoista
 4. A+a: Kiva kuulla, että tykkäät :) Ryhdistää kyllä tilan tosi hienosti! Sängynpääty on Sami Syrjälahden Hohto ja löytyy Iskun valikoimista. Googlettelin sen äsken ja huhhuh..on vähän hinta noussut siitä kun me sen ostimme..tai saimme lahjaksi..

  niina: Ei se ole ollenkaan synkkä..huoneessa riittää valoa, valkoista ja huonekorkeutta.. Kyllä sä mut tiedät, en ole synkkä ollenkaan:)

  Titti: No eiks vaan, älykäs ja aikuinen ;>

  VastaaPoista
 5. Wautsi, hieno muutos! Vaikka ois kyllä mulle kelvannut ihan valkoisenakin. En ehkä halua nähdä enempää kuvia teidän kodista/talosta, muutun joka kerta astetta vihreämmäksi... ;D

  VastaaPoista
 6. Teillä on kyllä kaunis koti! Taidan tietää teidän asuinalueen ja aina siellä kävellessä kurkin sisäpihoille ja kuolailen ihania söpöjä kämppiä :D Koiruudet on niin suloisia ja tympääntyneen näköisiä heh.

  VastaaPoista
 7. eikö toi tuoli ole joku tapiovaara (domus tms)? mä olen halunnut sellaista ikuisuuden, se on jotenkin niin kaunis. toivottavasti osuisi vielä joskus kohdalle. mutta hieno on seinäki tietty :)

  VastaaPoista
 8. Herttainen: Tack, valkoiset seinät olisivat kelvanneet minullekin..mutta vaihtelu virkistää ja kaipasin virkistystä :) Ja voin joskus tehdä postauksen tän kodin huonoista puolista ;)

  Mila: Kiitos, Portsassahan me asutaan..Minäkin kuolailen :D Ja koiruudet olivat vaan onnellisia kun oltiin lämpöisesti sisällä vällyjen välissä, Papu varsinkin vihaa pakkasia :)

  hanna: Tapiovaaran Domus, kyllä:) Yks mun lemppareista, onneksi se oli jostain kulkeutunut Jaakon työtuoliksi kun asui vielä vanhempiensa luona.. Saatoin aika painokkaasti esittää toiveen, että tuo tuoli vois sitten tulla meille :D Ihana tuoli, ihana istua!

  VastaaPoista
 9. Oi että mää en kyllä ikimaailmassa olis maalannu!! onnea raskauteen<3

  VastaaPoista
 10. Hei,
  vierailin sattumalta blogissasi, kun googlasin ullakkotilojen sisutuksia :). Meillä on samantyylinen kalteva katto makuuhuoneessa, joten kiinnostaisi tietää, kuinka matalalle katto laskeutuu?

  VastaaPoista