lauantai 30. tammikuuta 2010

Onneksi voi syödä pullaa, vaikka ei mäenlaskuun pääsekään.
Eilen erään mainion opintosuorituksen kunniaksi ja sairastupalaisen piristykseksi syötiin laskiaispullaa oikein urakalla. Nämä pullat ovat reilusti yli kymmenen senttisiä halkaisijaltaan, oikean pullan makuisia, mansikkahilloa ja aitoa kermaa. Tipautin kuumaan kaakaoon vielä pari vaahtonamia ja kas pöpö on tänään jo melkein poissa!

5 kommenttia:

 1. Mmmmmmmm. Samaa herkkua mullekin kiitos, mutta vasta sitten parin viikon päästä. Yritän hillitä himoni. Tänäänkin tulee kavereita kylään nyyttärimeiningillä, joten herkkuja tulee väkisinkin vedettyä :/

  VastaaPoista
 2. Juu,kyllä sen pitää olla kunnon pulla,oikeaa kermaa ja (vadelma)hilloa,nam! Ei mitään sellaisia pieniä ja kuivia muka-pullia!
  Aika hyvä tietää,että pöpötkin lähtee tuolla reseptillä pois:)

  VastaaPoista
 3. Mä melkein ke uhrasin iteni Cafe Brahen laskiaispullalle, jonka lakin halkaisija on ainakin 20cm ja kermaa välissä vähintäänkin puoli litraa. MUTTA pidättäydyin ja otin ainoastaan raikkaan sitruunamarenki-leivoksen;)

  VastaaPoista
 4. Ihana ihana laskiaispulla! En ole syönyt vielä yhtään laskiaispullaa, mutta vielä ehtii :) Rupesi kamalasti tekemään mieli kaakaotakin, vaikka juuri join teetä. Pulla taitaa tepsiä kaikkiin pöpöihin.

  VastaaPoista
 5. Herttainen: Olin niin malttamaton ja laskiaispulla niin houkutteleva..Ehkä voin sitten laskiaisena syödä mämmiä:)

  niina: Kunnon pulla on kunnon pulla! Mutta vastustan silti vadelmahilloa.

  Titti: Haha, toi oli just sellanen Brahen jättipulla, ja sinne katos hups vaan jättimasuun.

  Kirjailijatar: Ehtiihän tässä, otin varaslähdön :) Kaakao sulostuttaa eloa kun pakkanen alkaa tökkiä.

  VastaaPoista