perjantai 29. tammikuuta 2010

ihan tavallista

 
  

  


Tänään on ollut ihan tavallinen aamu. 
Aloitan päiväni blogien tarjoamalla inspiraatiolla. 
Juon mustaherukkateetä Pariisi-mukista, lasillisen appelsiinimehua, vitamiinit ja kaksi palaa ruisleipää. Koska tänään ei ole velvollisuuksia, aikatauluja tai suunnitelmia, aamuni jatkuu vieläkin..jo toista tuntia istun tässä samassa paikassa. 
Täytän vähän tiskikonetta, siivoan sinne tänne huiskittuja nenäliinoja, selailen postia ja kuuntelen koirien touhuja. 
Keitän ehkä vielä toisen kupillisen teetä, hidastelen.. en tahtoisi ottaa tenttikirjaa käteen, pestä hampaita, pukea päälle.. 
Hitaat, tavalliset aamut kuuluvat ehdottomasti lempiasioideni listalle.

6 kommenttia:

 1. Tavallisuus on pop:) Täälläkin vaan maataan sohvalla yöpuku päällä, ja leipomiset jää huomiselle.. Köllöttely on kivaa, mutta tällä kertaa se johtuu kipeydestä, joten vähäsen latistaa tunnelmaa.

  VastaaPoista
 2. Jenni: Voi eii.. pöpö nappasi sinutkin :(

  VastaaPoista
 3. Hmmm. hitailu on ihanaa, varsinkin viikonloppuisin. Mihinkään ei ole kiire, lapset katsovat lastenohjelmia, itse saa lukea Hesarin rauhassa. Luksusta !
  Paranemisia.

  VastaaPoista
 4. Tää on vissiin tällainen pikapöpö (noro tms.), joka taitaa jo olla lähdössä.. Onneksi, hieman on voimaton olo.

  VastaaPoista
 5. hitaat aamut on munkin lempparilistalla. varsinkin kun ihan aluksi voi vain kääntää sängyssä kylkeä ja nukkua vielä hetken pidempään. mut ajattele, sun hitailusi se vaan jalostuu sitten kun vauva on kehissä, kun voit sen kanssa olla kotona. vaikka on siinä varmaan ajoittain vähän eri vire, mutta kuitenki.

  VastaaPoista
 6. Minna: Herään yleensä arkenakin niin ajoissa, että ehdin hidastelemaan aamulla.. Sitten voikin loppu päivän kiirehtiä... Vaan en tiedä miten arkihitailu sitten onnistuu kun on lapsi/a..

  Jenni: No hyvä jos on pika-pöpö! Mullakin jo vähäsen parempi olo..onneksi.

  hanna: Joo, kyljen kääntäminen kuuluu ehdottomasti asiaan..! Kyllä se elämä hidastuu ihan pakollakin sitten kun vauva syntyy..ja toisaalta tulee varmaan ihan uudenlaista kiirettä mukaan eloon. Saapa nähdä:)

  VastaaPoista