sunnuntai 31. tammikuuta 2010

lämmittelyä lauantaina


  

  

  

 

Eilen lämmiteltiin kotia puilla ja sitten olikin mukavaa lämmitellä peiton alla sohvalla.
En muista mitä tein, en ehkä tehnyt mitään. 
Nukuin pitkään. Luin sentään vähän tenttiin. Olin aika paljon kainalossa. Jatkoin vauvan neulehaalaria. Kävin kaupassa. Söin tomaattikeittoa pillillä. Yöllä heräsin levottomuuteen.
Jotain siis tein.

7 kommenttia:

 1. Oih, mä niin tykkään sun blogista!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa ihan täydelliseltä...näin työviikolla kaipaa viikonloppuja, kun ei tarvitse tehdä yhtään mitään. Mukavan lokoisa tunnelma välittyi kuvistakin.

  VastaaPoista
 3. Halusin vaan ilmoittaa, että lueskelen täällä, etten ole salastalkeri. :)
  Niinan kautta eksyin :) ja ihanan näköinen blogi ja macaroonsit oli upean näköisiä!!!!

  VastaaPoista
 4. Voi miten mukavalta ja kotoisalta vaikuttaa, nyt kuvais parhaiten enkun sana cosy. Mä menin eilen rättiväsyneenä nukkumaan 22.30 mut uni on tullut varmaan aikaisintaan puoliltaöin ja tänään aamulla oli kauheet silmänaluset. Ja väsymys vaan jatkuu. Elättelen toiveita.. No, tiedät kyllä mistä. Vaan en liikaa, johan sitä on miljoona muutakin hyvää syytä moiseen nuutumiseen kun on kipeänäkin ollut.

  VastaaPoista
 5. Kirjailijatar: Sellaiset päivät on parhaita kun saa tehdä vähän sitä sun tätä, mikä millonkin tuntuu kivoimmalta.. on se sitten vaikka siivoilua, nukkumista tai vaan olemista..

  Hanna-Leena: Hei, kiva kuulla :) Minäkin luin blogiasi, kunnes siitä tuli salainen, nyyh.

  Herttainen: Meil oli oikein cosy cosy täällä :) Ja voi että, mä toivon että nuutumisen syy on just se yks niistä miljoonista!

  VastaaPoista
 6. mä voin kutsua sinne lukemaan, ei siellä mitään salaista ole, olen vaan arkajalka näyttämään pärstääni koko maailmalle :D

  VastaaPoista