keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

odottamista


En ole aikaisemmin tykännyt narsisseista. Nyt olen ihan ihastuksissani. Leikkasin kurkottelevat varret talteen lasiin, tuoksu on huumaava.

Tänä yönä en nähnyt unia. Nukuin kuin tukki ja heräsin vain pari kertaa kiviseen vatsaan. Nukahdin heti uudestaan. Toissa yönä unta riitti vain muutaman tunnin verran. Onneksi päivisin on valoisaa, muuten päivä ja yö alkaisivat sekoittua.

Olen kulkenut viime päivät kevyemmissä kengissä. Niiden jalkaan laittamiseen tarvitaan jonkin verran ähinää ja puhinaa, mutta on se sen arvoista.

6 kommenttia:

 1. Kenkien laittaminen masun kanssa on kyllä melkoinen taitolaji. Pitää yrittää olla nopea, että puhkuminen ei saa päätä ihan pökkyrään. Minulle menee yhdet talvisaappaat niukun naukin ja sitten tennarit. Joinakin päivänä jalat on olleet niin turvoksissa, että olen jättänyt ulkoilut ihan suosiolla väliin.

  Toivottavasti saat ensi yönä nukuttua. Minä puolestaan olen nukkunut pari edellistä yötä niin sikeästi, etten ole herännyt edes vessaan. Aamulla on sitten pitänyt kipittää kyllä kiireen vilkkaa :D

  VastaaPoista
 2. Minullakin on kauhea kukkakuume,haluan narssisseja,helmihyasintteja,tulppaaneita,koivunoksia,ihan mitä vaan. Koskakohan pääsisin kauppaan,oikein kunnon KUKKAkauppaan..oih.
  Näyttääpäs yläkerta hienolta!

  VastaaPoista
 3. Nuo narsissit on niitä näteimpiä, kauniitakin. Muut isommat lajikkeet jätän suosiolla ulkokukiksi. Tai ainakin ne ihan keltaiset :) Ja niitähän täällä Enkuissa putkahtelee kohta joka nurkalta ja kadunkulmasta.

  VastaaPoista
 4. Minä en ole vielä uskaltautunut kevyempiin kenkiin. On niin kamalan liukastakin! Minulta on varmaan mennyt jossain vaiheessa ohi, mutta milloin sinulla mahtaa olla laskettu aika? Ei ilmeisesti enää kovin pitkä aika h-hetkeen. Elät jännittäviä aikoja :)

  VastaaPoista
 5. Jonna: Olen käyttänyt koko talven uggeja ja vanhoja venyneitä nahkasaappaitani. Vähän aikaa sitten innostuin laittamaan uudemmat kenkäni, mutta eihän ne menneet jalkaan ollenkaan.. Tennareissa on onneksi säätövaraa kun on nauhat:)

  niina: Haaveilen Plantagen-retkestä..tahtoisin myös viherkasveja, vaikka ei peukkuni ole yhtään vihreä:(

  Neiti Nimetön: Voih, koskahan täällä alkaa putkahtelemaan nurkissa ja kadunkulmissa kukkia...

  Kirjailijatar: Liukasta on! Mutta hitaasti kun kävelee niin tennareissakin pärjäilee :) Laskettuaika on 14.4. kuukauden verran vielä siis.. Jännittävää kyllä!

  VastaaPoista
 6. Onneksi olkoon! Koiramme lehdessä kerrottiin että nyt teidänkin koirat ovat suomen kennelliiton virallisesti hyväksymää rotua :)

  VastaaPoista