keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

olla vaan

Heräsin pitkästä aikaa herätyskelloon ja näin ensimmäisenä lempeän hymyn. Söin kiiviä, paahtoleipää ja teetä. Kävelimme lumipyryssä neuvolaan, J puhui politiikkaa, minä puolustelin Tanjaa ja mietiskelin muita juttuja. Nykyään on vaikeaa keskittyä mihinkään.

Neuvolassa punnittiin ja mitattiin, kuunneltiin vau-vau-vau-vau ja todettiin, että ihan hyvin päin lilla siellä on. 

Käveltiin mäkiä ylös alas, syötiin ja tehtiin hankintoja. Kotona kippasin itseni sohvalle.

Mutta enpä kipannut itseäni enää kovin ketterästi ylös siitä. Selkä sanoi ei ja Outi uikutti. Nyt sitten levätään..unohdetaan siivoilut ja mäkien kiipeilyt hetkeksi. Ollaan niin kuin Pontus ja nautitaan untuvista.

11 kommenttia:

 1. Voi selkää :/ Nyt sitten vaan iisisti, neulomusten parissa! Mitä ihanaa valmistumassa?

  Mulla tuo selkäkipu on laskeutunut peffaan, kaamea jumi ja vihlominen kun yrittää jostakin nousta.

  VastaaPoista
 2. Ainakin puikoilta on tulossa jotain ihanaa :)

  VastaaPoista
 3. oi mäkin haluisin lempeän aamuhymyn:) normaalisti se on se intensiivinen ja vaativa tuijotus johon saa herätä:D

  VastaaPoista
 4. Voi ei,tyhmä selkä! Toivottavasti ei kauaa kipeile:(
  Neulomus näyttää kyllä ihanalta,mitä siitä tulee? Mulla ei varmaan ikinä riittäisi hermot tuollaiseen,näyttää vaikealta..:)

  VastaaPoista
 5. Muakin kiinnostaa, mitä puikoilta tulee. Näyttää tosi ihanalta :)

  Anu

  VastaaPoista
 6. Oi ja voi! Ei auta kuin lepäillä. Pian saakin kuunnellaa lillaa ihan livenä:)

  VastaaPoista
 7. Hei kaikki! Puikoilla on valmistumassa kevääksi kauluri. Jostain syystä sininen houkutteli ja valitsin tuollaisen puuvillalangan. Aika pitkään nuo langat odotteli sopivaa ohjetta..sopivaa ei tietysti vastaan tullut, joten sovelsin (vähensin silmukoita) SK:n maaliskuun numeron kaulurin ohjetta (kuva s.10). Tuo monimutkaisen näköinen kuvio on oikeesti tosi helppo ja hauska neulottava! Tästä tulee kyllä ihan erinäköinen, kun on erilainen lanka, mutta kivalta näyttää minusta silti:) Kun vaan kevät ja nahkatakki säät tulis!

  VastaaPoista
 8. Mistä olet löytänyt tuota sinistä lankaa? Puolentoista viikon päästä koittaa pitkään odotettu talviloma ja automatkalla pohjoiseen voisi hyvin neuloa jotain. Tuo sininen näyttää niin herkullisen väriseltä, että mäkin haluaisin :)


  Anu

  VastaaPoista
 9. Anu: Lankabaarista! Siellä on vaikka mitä houkutuksia :)

  VastaaPoista
 10. Vielä kysymys, minkä merkkistä tuo lanka on? Täytyykin poiketa ennen reissuun lähtöä Lankabaarissa. En ole koskaan ennen käynyt. Kiitos vinkistä! Mukavaa loppuodotusta!

  Anu

  VastaaPoista
 11. Anu: Lanka on merkiltään Muskat/drops design ja laadultaan 100% egyptian mercerized cotton. Mä laitoin itselleni porttikiellon lankabaariin hetkeksi..täytyy saada jotain ensin valmiiksi ennen kuin alkaa uudet projektit :)

  VastaaPoista